Kişilik & Karakter Şu an en çok istediğiniz şey ne? Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben evlenmek sanırım evet son kararım😂ayy evet evet eveeeet 👰🏻♀️🤵🏻💚 Şu an en çok istediğiniz şey ne? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. şu an en çok istediğim bir şey yok sadece sevgilim olsun el ele tutuşup yıldızları izleyelim diyorum 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl damatı bulduysanız tamamdır hayırlı olsunşu anda canım bir tatil istiyor ama zamanı var:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seninle fotoğraf çekilip bir ünlü ile fotoğraf çekildim diye millete kakalamak 😂 1 2 Yorumla Medusanerede +1 yıl Çok tatlı yaa 😄😄😂😂😻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman yapalım bunu 😂 Yorumla
Everydayy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Buz gibi bi havuza atlayasım var şöyle 3 4 metre 3 4 metre yükseklikten 0 2 Yorumla Medusanerede +1 yıl Ciddi misin 😃😃😃 Yorumla Everydayy +1 yıl Her zaman değil Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben lunaparka gitmek isterdim şöyle deniz kiyisinda bir kere Antalya'da falezlerin orada gondola binmistim 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bol 0 li banka hesabına sahip olup işten ayrılmak istiyorum. evimi özledim 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Sevgilimin olması olabilir her şeyim tamam sevgilim yok :D 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yatırımlarımın değerlenmesi 0 0 Yorumla
BenLookieYedek Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sen evlenmek son kararinmi karsindaki insani heryerden engelleyerek mi? 0 0 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sen evlenemezsin aşko 0 4 Yorumla Medusanerede +1 yıl Evlendim bile 😂😂 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl Hajaja ne çabuk kaç yıldır seni tanıyorum hep evlenmek istiyorsun ama yok olmuyor Yorumla Medusanerede +1 yıl Oldu oldu 😎 Yorumla sözümyokartık_ +1 yıl İNANMAM RABİŞ Yorumla
Kaybolmuşzabit2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Allah bilir ben Allah a anlatırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En son biz senle evleniyorduk geçen yıl jxjxjx 0 2 Yorumla Medusanerede +1 yıl Ee yazmadın 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yazmadım ya Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uzmanlığımı almak 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Denizden çıkıp hafif esen rüzgarın yüzüme değmesi 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Birisi 😂 0 0 Yorumla
YALNIZZPRENS Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bende birini bulmak istiyorum 6 aydır yalnızım 0 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Puding 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
şu an en çok istediğim bir şey yok sadece sevgilim olsun el ele tutuşup yıldızları izleyelim diyorum
damatı bulduysanız tamamdır hayırlı olsun
şu anda canım bir tatil istiyor ama zamanı var:)
Seninle fotoğraf çekilip bir ünlü ile fotoğraf çekildim diye millete kakalamak 😂
Çok tatlı yaa 😄😄😂😂😻
Ozaman yapalım bunu 😂
Buz gibi bi havuza atlayasım var şöyle 3 4 metre 3 4 metre yükseklikten
Ciddi misin 😃😃😃
Her zaman değil
Ben lunaparka gitmek isterdim şöyle deniz kiyisinda bir kere Antalya'da falezlerin orada gondola binmistim
Bol 0 li banka hesabına sahip olup işten ayrılmak istiyorum. evimi özledim
Sevgilimin olması olabilir her şeyim tamam sevgilim yok :D
Yatırımlarımın değerlenmesi
Tanrının cenneti.
Sen evlenmek son kararinmi karsindaki insani heryerden engelleyerek mi?
Sen evlenemezsin aşko
Evlendim bile 😂😂
Hajaja ne çabuk kaç yıldır seni tanıyorum hep evlenmek istiyorsun ama yok olmuyor
Oldu oldu 😎
İNANMAM RABİŞ
Allah bilir ben Allah a anlatırım
En son biz senle evleniyorduk geçen yıl jxjxjx
Ee yazmadın 😃
Nasıl yazmadım ya
Uzmanlığımı almak
Denizden çıkıp hafif esen rüzgarın yüzüme değmesi
Gaming odası araba ve ev
şehir değiştirmekkkkkkk
Cinsel sohbet isterdim
Evlenmekk