Kişilik & Karakter Vefasızlığı yeterince tattın mı? Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Vefa...Artık az sayıda insanın gösterdiği, geri kalanın ise yanından yakınından geçmediği bir değer.Bulan şanslı, bulamayan ise sitemkar.Peki, sen vefasızlığı yeterince tattın mı? Vefasızlığı yeterince tattın mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeterince tattım. Bu kadar vefasızlık yetti bana.Rabbim vefasız, nankörleri uzak tutsun benden inşallah 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Çok şükür bin katıyla onu da tattık.. 1 2 Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Teşekkür ederim..🙏🙏 Yorumla Mandarinia +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Yeterince tattım derim ama daha daha yeterinceleri çıkar diye korkuyorum. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Tadını en iyi bildiğim şey bu... 1 4 Yorumla Mandarinia +1 yıl Afiyet olsun 😊 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Beraber olsun😃 Yorumla Mandarinia +1 yıl En son iş arkadaşlarım ile tattım. Sağ olmasınlar bu konuda örnek oldular. Vefasız hıyarlar. Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😃😂 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Tattım doydum ve kalktım o sofradan.. 1 1 Yorumla Mandarinia +1 yıl En iyisi 👌 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tattırdım.. 1 1 Yorumla Mandarinia +1 yıl Hiç şaşırmadım. Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Insanlar basen vefasiz olurlar 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar