Selam ✨ Yaşadığınız bir acıyı tekrar yaşadığınız zaman tekrar üzülür müsünüz. Yoksa alışır mısınız ve artık umursamaz mı davranırsınız. bu bir konu ya da kişi de olabilir.

Selam ✨ Yaşadığınız bir acıyı tekrar yaşadığınız zaman tekrar üzülür müsünüz. Yoksa alışır mısınız ve artık umursamaz mı davranırsınız. bu bir konu ya da kişi de olabilir.

Yok ya üzmüyor mesela artık insanların dostluğundan samimiyetinden ya da bir kızın sevgisinden artık şüphe de etmiyorum yani her an bir şey yapabilir de yapmayabilir de diyorum insanlar akışına bıraktım.
Sen Amerikayı sevdiğin için attım 😅
Üzemez diyemem ama ilkinde tecrübelendiğim için ikincisi beni o kadar yormaz.
Adam :D
Eğer ikinci kez ya da daha fazla üzmesine izin verdiysem gerçekten çok değer vermişimdir. O yüzden ilki kadar olmasa da her şeye rağmen yine üzülmüşümdür..
Rica ederim abla 🍂 ☺️
Bir çok kez üzüp kırabilir o kişi değerliyse. Ama eninde sonunda alışılır
Günaydın :D
Günoooo fenobey naberr
İyiyim sen nasılsınn av var mı bugün
Ceylan kovalıyor musun :D
Tek avım sensin 😂 sana hiç tarzın olmayan bi şarkı atam mı 😄 heee bu arada o gün attığımı dinledin mi doğru söyle
Atabilirsin tabi :D :D çok az dinledim çünkü tarzım değildi
Atmıyom o zaman 😒
Yaa hayır atacam dedin bir kez :/
Dinlemiyorsun ki neden atam
Yabancı şarkı at :D
Onu da ben dinlemiyorum
Senin için dinlerim ya
Yalancı
Teşkürler
Rica ederim @Degisik_-_ küs müyüz? gülerdin önceden :D
Asla küsmeyiz. Misafirim var üzerimden tır geçmiş gibiyim
Anladım kolay gelsin dinlen :)
Cevap
6Cevap
Üzebilir ama hissettirdiği bir öncekine göre ağır olmaz
Yaşadığım acılar beni daha çok üzüyor ya. Defalarca red yedim bu hayatta ama hala en büyük korkum red yemek birilerinden. Bu hayatta defalarca birileri beni başkasına tercil etti ama yine en büyük korkum tercih edilmemek.
Bir acıyı herkes akıllanana kadar yaşamaya devam eder. Ne zaman kendindeki hataları bulup kendini iyileştirirse, o acıyı bir kez daha yaşamaz. Baştan sezer ve gerekli önlemleri alır
Üzülürüm kardeşim özellikle vefat durumlarında.. Mümkünse bu gibi durumlarda söylemeyin diyorum
Benzer türde acılarsa bağışıklık kazanmış bir sekilde yıkıntısına hazırlıklı olunacağından daha az etkiler
Bir kez üzdülerse onların ayıbıdır ikinci kez üzdülerse benim mallığımdır
Acısına bağlı.
Kimisini umursamam kimisi canımdan can alır. Al canımı diye bağırırım
Evet üzer hatta yaşamama gerek bile yok aklıma gelmesi yetiyor bazı olayların
Üzülmek için hayat çok kısa. O yüzden hep pozitif olmaya çalışıyorum
Kendi kisiligimizlede alakalı ve Yaşadığımız acıyada bağlı bence aşk acısı farkli ölüm acısı çok çok farklı ya da hayattan aldığımız darbeler... bir acı iki kez uzebilir...
Üzülmem diyor da insan ikinci kez olunca daha çok üzülüyor. Hatta bu sefer umut da gitmiş oluyor.
Ağır bişeyse travma yaratır ve sonrasında daha kötü üzülürüm
Evet üzülürüm tekrar yaşattırdığım için bunu kendime
Artık o kadar gaddarlaştim ki öyle bir durum olamaz benim için.
Düşünülenin aksine; bir acıyı birden fazla kez yaşamak bir insanı güçlendirebilir fakat daha çok üzer, yıpratır ve hayata karşı umudunu kırabilir.
Ne uzmesi öldürür resmen
Her hatirladigimda üzer ama ilk an ki gibi değil l
Üzer ama ilki kadar derin olmaz.
Acıya fırsat vermem..
Hep üzülüyoruz zaten laçka oldu
Üzebilir, buna izin vermemek lazım.
Üzduğü oluyor
Uzer beni
Evet bazen
Sağlık durumu değilse üzmez
Evet üzebilir
Evet üzer