Günahlarımızı düşünüyormusunuz?
Tövbe zamanı gelmedi mi?
Hz ademden kıyamete kadar tüm insanları günahlarını toplasalar allahın rahmeti daha buyuk

Günahlarımızı düşünüyormusunuz?
Tövbe zamanı gelmedi mi?
Hz ademden kıyamete kadar tüm insanları günahlarını toplasalar allahın rahmeti daha buyuk
Büyük günah deyince insanlar çok can alıcı, olaylı bişey yapmış olmayı bekliyor sanırım. Halbuki anne babaya öf demek bile günah ve burada çoğumuz bunu yapmışızdır. Veya burada kredi çekmeyen kaç kişi var? Ya da büyük günah işlemek için bişeyin "yapılması" gerektiğini sanıyorlar. Halbuki bazı şeyleri hiç "yapmamak" büyük günahtır zaten. Örneğin namaz kılmamak
Çok mükemmel bir açıklama oldu
👍👏
Allah affetsin hz ademden kıyamete kadar tüm insanları günahlarını toplasalar allahın rahmeti daha buyuk
Cevap
6Cevap
Günah işlemedim sadece hatalarım olmuştur istemeden onları da bilmiyorum
Allah affetsin hz ademden kıyamete kadar tüm insanları günahlarını toplasalar allahın rahmeti daha buyuk
Artık insanlar günaha girmekten korkmuyor bence. Allah korkusu olan insan çok azaldı Allah günahlarımızo affetsin
Allah bilir ben bilemem
Namazlarımı geciktirmek yaptığım en büyük günah ve daha sonra kız karşı kasetlik yapmak ve daha sonra intikam peşinde koşmak saymakla bitiremem
Kesinlikle katılıyorum
👍 selam ve dua ile
Allah razı olsun
Cümlemizden Allah razı olsun amin bilmukabele
Bilmiyorum ama bu zamana kadar cok byk günah işlemedim insallah öyledir..
Allah bizi affetsin
Allah (c. c.) affetsin
Amin cümlemize inşallah bilmukabele
Günah mı o nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?