Kişilik & Karakter Bi kızın sizi fiziki müdahale ile susturması rahatsız eder mi? Eliffsarihan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Konuşurken vs bi kız sizi sustursa rahatsız olur musunuz?Ne hissedersiniz? Bi kızın sizi fiziki müdahale ile susturması rahatsız eder mi? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır etmez zaten umursamam 0 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uygulatmam ki kadın diye ses çıkarmayacak değilim 0 0 Yorumla
Kaybolmuşzabit2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Öncelikle ben konuşuyorsam niye beni susmuyor ya kıskanıyor ya da dediğim sözler olumsuzdur 0 0 Yorumla
bouquet17 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Öyle bişey yapmak kimsenin haddine değil 1 2 Yorumla Eliffsarihan +1 yıl Neden Yorumla bouquet17 +1 yıl Onu sadece bir kişi ypabilir o da sevgilim. Fiziki müdahaleyi sevmiyorum Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eliyle ağzımı mı kapatacak 0 2 Yorumla Eliffsarihan +1 yıl Yani Yorumla gacar4886 +1 yıl Öpse daha iyi Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Hayırdır el kol yapıyon diye bi yükselirim 0 0 Yorumla
rosadiazxx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 108% +1 yıl Aynı şekilde karşılık veririm hayırdır kardeş yani 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. yol saçını başını 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eder tabi 0 0 Yorumla
gitmeburdan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Evet sinir bozucu 0 2 Yorumla Eliffsarihan +1 yıl Neden Yorumla gitmeburdan +1 yıl Istedigimi soylerim saygisizlik yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır etmez zaten umursamam
Uygulatmam ki kadın diye ses çıkarmayacak değilim
Öncelikle ben konuşuyorsam niye beni susmuyor ya kıskanıyor ya da dediğim sözler olumsuzdur
Öyle bişey yapmak kimsenin haddine değil
Neden
Onu sadece bir kişi ypabilir o da sevgilim. Fiziki müdahaleyi sevmiyorum
Eliyle ağzımı mı kapatacak
Yani
Öpse daha iyi
Hayırdır el kol yapıyon diye bi yükselirim
Aynı şekilde karşılık veririm hayırdır kardeş yani
Git sevgiline sor kezbanus
Eder
Etmez
Evet.