Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Evet ben iltifat etmeyi seviyorum aslında ama herkese karşı değil yani sadece sevdiğim değer verdiğim biri ise iltifat ederim çünkü herkese iltifat etmek hiç samimi değil zaten kolay kolay iltifat etmem ayni. ama ediyorsam da içimden gelmiştir karşımda ki insana iyi olduğunu söylemek ya da övmek veya güzel sözler söylemeyi seviyorum her zaman aynı şekilde biri bana iltifat edince de kısa anlık da olsa mutlu oluyorum kesinlikle çünkü insanların birbirine karşı nazik olması güzel davranması kibar olması bunlar güzel şeylerdir çoğu insan özellikle günümüz de çok kabayken birde.
Azıcık iltifatla yetiniyorum. Tanırsam bir tık daha ileri götürebilirim. Ama fazla iltifat etmem dediğin gibi netice tavan yapınca çok şey yapabiliyorlar. Kararında iyidir.
İltifat konusunda şımartma konusunda iyiyimdir gerçekten ilgimin olduğu kişiye karşı hatta en son sevdalığım olsaydı seviyor diye siyah lale kendim büyütecek verecektim ona :)
iltifat kolay etmem sevdiklerime ederim sadece yani çiçeklerimi bir tek sevdiklerime açar ve saçarım diğerine donuk tepkisiz bir şeylerim aynı şekilde sevmediğim kişilerden gelen iltifatlar da hoşuma gitmez
mesela benim gözümde sıradan bir erkeğin reel hayatımda bana iltifat etmesi beni asla etkilemiyor
içimde tutmayı sevmediğim şeylerden biri de bu işte. beğeniyorsam neden paylaşmayayım ki? insanlar olumsuz eleştiri konusunda oldukça cömertken, iltifat ve takdir konusunda maalesef çok cimriler. geçenlerde işi abartıp metroda yanımdaki kadına ojeleriniz çok güzelmiş, markası numarası nedir dedim. kadına bir özgüven geldi, yüzü aydınlandı. teşekkür edip gülümseyerek hemen çantasına atıldı "ay dur yanımdaydı. chanel 637 malice" iltifat etmek güzeldir.
Evet güzel gördüğüm şeylere iltifat ederim kim olduğu önemli değil yeni yanlış ol da olabilirim biri iyi bir şey yaparsa herhangi birine “yaptığın şey çok güzeldi çok incesin” falan derim konusu açılırsa güzelliğine ve ya yakışıklılığına da ederim yani severim insanları mutlu etmeyi
Severim ama hak edene ederim sadece hak edende yok edemiyorum dolayısıyla 🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben ona sabah akşam iltifat ediyordum 2 yokluk mükemmel bir ilişkiydi beni bi anda terk etti 21 gün oldu ayrılalı 3-4 gün önce de birisiyle buluşmuş ceketini felan almış. Şimdi size soruyorum adalet mi bu? Bana yaşattıklarını yaşatır mı? Ben hala onu rüyamda görüyorum o ise akşamları başkasına iyi geceler diyor