Ot gelip, ot gitmek istemiyorum ben 😐😬

Ot gelip, ot gitmek istemiyorum ben 😐😬
Hayat amacım her ne olursa olsun beni üzen her şeyi geride bırakıp kaldığım yerden devam etmek 😬😂önüme aşılmayan duvarlar çıkabilir ama sorun değil her türlü aşarım😬😂
"önüme aşılmayan duvarlar çıkabilir ama sorun değil her türlü aşarım" duvar dedin, tüm ciddiyetle okumam bitti ya 😂😂😂
Biraz önce ben duvar örneğini verdim ya hemen beynin duvarla ilgili örnek veriyor 😂😂
Düşünüyorum da bir zamanlar ne kadar çok boş vaktim vardı. Şimdiki hayatım için bulunmaz nimet o boş zamanların - muhtemelen çoğu kişi gibi- ben de kıymetini bilemedim tabiki. Kıymetini bilememek derken öyle kötü geçmedi, aksine gayet de keyifli geçti çoğu. Bol bol arkadaşlarımla buluşurdum o boş zamanlarda, bol bol film izlerdim, belgesel izlerdim, gezerdim, tozardım... Eee ne güzel işte bunlarda ne var diyeceksin belki şimdi. Tabi güzel ancak eksik. Baktığım zaman belli bir hedefi, rüyası olmayan bir insan olarak o çok da keyifli vakitlerde içimde anlamlandıramadığım koca bir huzursuzlukls yaşıyordum. Hani sormuşsun ya hayat amacın ne diye? İlk akla gelen mutlu olmak, huzurlu olmak falan oluyor. İşte bence öyle değil. Öyle yaratılmadık bence, mutluluk, huzur yetmiyor insana. Bunların da üstünde bir ihtiyaç doğuyor bir zaman sonra; kendini gerçekleştirme arzusu. Ben inanıyorum ki hepimiz bir amaç için geldik buraya. Bu kısa hayatlarımız iki gülelim, gezelim, eğlenelim diye verilmedi sadece. Bu biricik, çok kısa olan hayatımızı ilginçleştirmek istiyorsak bir rüyaya, hayale, her gün bizi ona yürütecek inanca ihtiyacımız var. Herkesin rüyası kendine has, hepsi farklı, ancak içimizdeki bu kendini gerçekleştirme arzusu aynı diye düşünüyorum. Bir soru var içimde; Hayat amacını bulunca bu sorunun cevabı ikinciye yaklaşıyor sanki, yaniiiiiiii bence 😻
Canımsın bi-bot 😍
bir amacım ya da yerim yok. sadece şu anı yaşıyorum, şu andan başka hiçbir şeyim yok. herkes gidiyor, her şey toza dönüşüyor ve her an ellerimden kayıyor.
öyle ki, amacım artık amaçsızlıkta yaşamaya çalışmak oldu. neden yaşıyorum? çünkü hayattayım.
Hayat amacım yok aslında. yani ben daha çok anı yaşıyorum bir de amacım her hangi bir amaç edinmek bu kendimi geliştirmek olabilir ya da mutlu olduğum hayatı yaşamak olabilir yani kısaca sevdiğim gibi yaşamak da diyebilirim.
Cevap
17Cevap
İlerde dönüp geçmişime bakınca kendimle, yaptıklarımla gurur duymak istiyorum.
"Bir gün her şey harika olduğunda geriye bakıp pes etmediğin için kendinle gurur duyacaksın"
Bizi en zor şartlarda yetiştiren yemeyen içmeyen gezmeyen aileme yaşlandıklarında bana biz çocuk iken nasıl baktılarsa onlarda yaşlandıklarında çocuk olduklarında benimde onlara onların bana baktığı gibi bakmak
Çocuklarımı güzel ve vatanına milletine hayırlı bir birey olarak yetiştirip gözüm arkada kalmadan bu dünyadan göçüp gitmek , arkamda biracağım en değerli eserler onlar olurdu
Kendi içsel dünyamı keşfetmek
Kendimin en iyi versyonuna ulaşmak
Atalarımın yaptığı hataları telafi etmek
Başkalarına bütüne katkı olmak
Yeteneklerimle birilerine ilham vermek
Kendi idellari uğrunda hep ileri gitmeyi hedefleyen birisi. Kelebekler gibi hassas olan kalbide masumcuk ve güzel yüreklere yansıtmadan şaşmayan bir hayat amacım var vs.
Türkiye de hayatta kalsam yeter
😂😂😂
Hayallerime ulaşmak ve yaşlandığım zaman bu hayatın tadını çıkardım diyebilmek
Fidanları yetiştirip çınar yapmak baska bir amacım yok.
İyi biri olmak ve iyi biri olarak kalmak bu çok zor ama uğraşıyorum
Kisaca huzurlu, kaliteli bir yaşam sürebilmek
Hasbelkader yaşamaya çalışıyoruz katakulliye gitmeden
Sanal dünyasında yaşamaktansa silerim problemlerden kurtulurum
Her insan dünyaya gelirken belirli bir sürede olsa bir görev ve amaç için doğar siz farkında olmazsınız ama o görevi yaparsınız ben şu an da mesela o görevimi yapıyorum hepimiz yapıyoruz sjsjs😁
evlenmek sanırım şu an. ve gizleneyim. nedense evlenmek isteğimi alenen açık etmeyi eziklik olarak görüyorum. kısmet bu işler bakalım
Hep iyi bir insan olmak ama kendime 🤣😂
Bana yok mu 🧐
İsterim 🧐
Bu ne mütevazılık yiğidim 😂😂
Dünyevi olarak gezmek tozmak sanırım 😂
Ya bu kıza yıllık izin falan verin bi gezsin 😃
Geziyorum ama yetmiyor ki ajdjwjdj
Hay da 😂
Maksimum verimi almak😂
Fkdks çok açıklayıcı oldu 😬
Beni keşfet diyerek konuyu kendime getirmem 😎😂😂
Çiçekten yansıyan bir güzellik bendeki 😏
Ot gelip, ot gitmek istemiyorum bende
şu an pek bir şey yok gibi.
Kendim olarak ve çizgimi bozmadan yaşamak.
Efendi gibi yaşayıp geberip gitmek
Yaşıyoruz habelkader gitmeden katakulliye
Huzurumu sürdürmek, tek amacım bu
Günü kurtarmak
Kova burcu
Kova erkeği * ikizler erkeği de olabilir terazi biraz ds
Biraz da akrep dveısbsh
Bunlar genellikle kaostan beslenen grup
@Helix8233 bir an bende öyle sandım 😂
@Helix8233 qhahahahh
Bi an ben de öyle sandım
en iyisi olmak