Alışılmışın dışında, farklı huylar hajsha

Alışılmışın dışında, farklı huylar hajsha

Araba konusunda aşırı uyuzumm☺ kendim dahi sigara kullandığım halde arabada ne sigara içerim nede içirtirim , mümkün oldukça toprak yola sokmam bu arabanın kalitesi ile veya fiyatı ile ilgili olan bir konu değil, ilk arabam 87 131 şahindi o zamanlardan başladı bu huy😜😂😂😂🙏☕
Yastığa kafamı koyunca türlü türlü planlar gelecekle ilgili şöyle mi yapsam şu kişiye şunu mu söylesem diye aklım yanıyor resmen. Uykuya geçene kadar bazen yarım bazen bir saat geçiyor 😊
Moralim bozukken eşyalara zorbalık yapıyorum. Mesela kapıya kolum takılınca kapıya vuruyorum, telefonum donunca ekrana vuruyorum, Bluetooth kulaklığa geçmeden önce kablolu kulaklığım karışınca fırlatıp atıyordum. Sinirli biri değilim ama üzgünken böyle yapıyorum işte.
Cevap
11Cevap
Bunu yaptığını biliyorum ahahaha. :d Sen bir de bunu denesene iki saat:

hasjhasjsj.
Darda kalırsam denerim aşkım ahsjkjsa.
Kaybettiğim bir eşyamı bulamazsam çok sinir oluyorum.. Sinir oldukça da aradığım eşyayı gözümün önünde olduğu halde bulamıyorum.. Bir eşyamı da yerinde bulayım diye kızıyorum ama aslında zaten yerinde bazen bakar kör oluyorum galiba.. 😅
Kapı koluna, tv kumandasına, yabancı birinin telefonuna dokunmuyorum ve tiksiniyorum peçeteyle ya da dirseğimle açıyorum, kremkoliğim, nefret ettiğim insanların portresini çizip sonra karalıyorum.
Gazlı çakmak kullanamıyorum. Benzinli olacak buram buram kokacak
Her insanın vardır bencr. Her ürünümü düzgün kullanırım. Bir peçete dahi olsa.. açık kapı dolap kapağı vs görsem kapatıyorum. Kendi evim olmasa bile. Sanki toplamak icin varım jdjdjxx
Evin içinde bir eşyamı kaybettim diyelim, değeri 1 tl olsun isterse, onu bulana kadar yemeden uyumadan ararım. Bu çok kötü ev dağılıyor topla, tekrar ara, tekrar dağılsın, en nefret ettiğim huyum bu.
Ya birçok huyum var da şimdi bir çoğu aklıma gelmiyor çok normal bir insan sayılmam 😀
Merdiven çıkarken basamak saymak, kaldırımda çizgilere basmadan yürümek gibi gibi...
Arkadaşlarımın çoraplarını çıkartirip eve öyle aliyorum. Fazla titizim sevmiyorum bu huyumu
Kadina tapmak degisiktir ama sapik diyolar agliyom :(
Bana yaptıklarım gayet normal geliyor, o yüzden değişik kavramını biraz açman lazım :D
Ayak baş parmağıma nutella sürüp sevgilime yalatmak
çok kötüsün
Igr3ncsin demek istedim KS degistiriyor
Sabaha kadar dizi izleyip sabah uyuyup öğlen 4 the kalkmak
Yoo normal herşeyim 😀
Evet var maalesef
Maalesef misofonya denilen illeten muzdaribim. Sacma sapan seslere kardi asiri bir hassasiyetim var
Yeni aldığım kıyafetleri aylarca giyemiyorum bir senedir giymediğim kıyafetlerim bile var
Evet var maalesef
Evet..
Var da şu anda aklıma gelmedi 😂
Neler nelwe jdjdjsj
heyecanladigim zaman evin içinde koşmak geliyor içimden
Sigarayı başka şekilde yakanlarda mı var 😄
Beyaz ayakkabı takıntım var 😂
Cam bardak takıntım var 🧸
anlat anlat bitmez 😂
Elbet vardır ama ben kendimi normal karsiliyorum
Sigara içerken havalara girmem🚬
Evet var.