Selam ✨ Herhangi bir şeyi unuttuğunuz zaman ve bunu tekrarladığınız zaman kendinize kızıyor musunuz, yoksa benim hatam değil unuttum der geçiştirir misiniz.

Selam ✨ Herhangi bir şeyi unuttuğunuz zaman ve bunu tekrarladığınız zaman kendinize kızıyor musunuz, yoksa benim hatam değil unuttum der geçiştirir misiniz.

Yani hepimizin insanız sonuçta. Bir şeyleri unutmak o kadar da sorun edilecek bir şey değil. Fakat bunu süreklilik haline getirmek. İlerde gerçekten de büyük sorunlara yol açabilir.
Genelde her şey için dikkatliyimdir.. Ama eğer öyle bir şey olursa kızarım ve kendi kendime niye dikkat etmiyorsun vs diye kızıyorum.. Suçlamak bambaşka bir durum.. Her insan unutabilir..
Marketten eve geldiğimde asıl alacağımı unutup başka şey alıp eve geldiğim çok olmuştur 🤦♀️anlık kendime sinir olurum ama geçer hemen 😂
Bende de oluyor abla ta ki odama gelip hatırladığım zaman ama geç kalmış oluyorum :D
Rica ederimm abla :)
Aslında dikkatliyimdir ama insan ogluyuz bazen cidden unutup aynı şeyi yapabiliyoruz
Cevap
11Cevap
Şimdi eğer unuttuğum durum ya da konu benim hayatım girmesiyle ya da ailemi önemli bir noktada ilgilendiren bir konu ise evet kendimi suçlarım, ancak basit konular içinde insanları ve kendimi suçlamayı hiçbir zaman tercih etmem.
Genelde b12 bir baktirmaliyim der geçerim... dun kargo iade edicektim kargoyu unuttum para almayi unuttum otobus kartımı unuttum kendimi de arada unuturum 😂 peki kendimi suclar miyim yoo
Bazen arabamı bıraktığım yeri bile unutuyorum halbuki hayatta en deger verdiğim nesnedir kendisi. Ama 12 yaşımda yaşadığım Bi olayı harfi harfine anlatırım. Benim kafa çok farklı xd
ben çok unutkanım hatta hep evin anahtarını unuttuğum için annem bana kızar tabiki suçu kendimde buluyorum kendime kızıyorum 🤦♀️
Hayır, hatalı hafızamı suçlamayı tercih ediyorum, böylece olayı unuturken daha az suçlu hissedebiliyorum.
Duruma göre değişir bu tabii. önemli bir sorumluluğu unuttuysam tabii kendimi suclarim. Ama günlük genel geçer bir şey ise pek kafaya takmam
Unuttuklarından dolayı Allah sorumlu tutmuyorken ben neden suçlayayım. Ama ihmal etmek başka tabi
Kolay kolay bir şey unutmam hadi unuttum diyelim beni benden alacak bir olay başıma gelmiştir
Suçlarım ama çok uzulursem yine kendi kendimi teselli ederim hxjsdhdj
Hayır suçlamam sonuçta unutma eylemi istemsiz olan bir şey
Bazen kızarım. Nasıl unuturum bunu ya diyorum kendi kendime.
Kendime kızarım, iç sesimle kavga ederim ama suçlamak ı-ıh yapmam bunu
Önemli bir şey ise unutmam not alırım ala. kurarim dikkat ederim
İnsanlık hali ne var unuttuysam unuttum der geçerim 🤭
Kolay kolay bir şey unutmam ama unutursam kızıyorum
Çok hayati bir şey değilse çok sallamam ya kendimi suçlayıp günü bozmaya gerek yok 😄
Önemli bir konu ise elbette suçlarım. Hele ki birine karşı ise mahçup hissederim.
Benim için önemli olan hiçbir şey unutulmaz unuttuysam önemsizdir
Tam olarak bu unuttuğum şeye bağlı biraz
Önemli bir şey ise evet
kendimi suçlamayı bıraktım ben artık
Suçlarım tabii, başka kimi suçlamam gerek?
İnsanlık hali unutabilirim der geçerim..
Konuya göre değişir.
Evet
Yok😅
Duruma göre değişir
Kızıyorum kızıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?