Evet soru basit, en güzel görüşleri bekliyorum KS canlar.

Benim Sevdiğim Erkek türü ektedir, beni böyle sevecek koruyacak & Alfa olacak, Kasları olacak birde ayy
Evet soru basit, en güzel görüşleri bekliyorum KS canlar.

Benim Sevdiğim Erkek türü ektedir, beni böyle sevecek koruyacak & Alfa olacak, Kasları olacak birde ayy
fiziksel olarak ben beyaz tenli siyah saçlı kızları daha ilgi çekici buluyorum. sarışın görünce yolumu değiştiririm. esmerde sevmiyorum. 1.70den uzun kız da hoşuma gitmiyor. 160-170 arası en iyisi. makyajı ise ben dozunda güzel bulurum. bir resmin en önemli kısmı çizgileridir ama güzel renklendirmeler onu daha güzel kılar. bu şekilde düşünüyorum.
karakteristik olarak diğerlerine aslan bana kedi kesilen kız bence en iyisi JAJGKSKGKDK kendi ayakları üzerinde durabilmeli ama benden destek almak da istemeli. aynı şekilde bende ondan. yani bir nevi kendimiz yürüyebilsek bile kol kola gitmeliyiz. çok başına buyruk olmamalı bence. hâlden anlamalı gibi düşünüyorum. çünkü ben baya kıskancımdır, şahsen ben demeden bazı şeyleri anlamalı gibi.
tabii bunlar benim içinde geçerli. ben neredeyse her şeyi karşılıklı olarak düşünürüm. nasıl ben onun dediklerine saygı gösterip yapıyorsam, o da yapmalı. tek taraflı olmaz. yani o istedi diye ben nasıl engelliyorsam birini, o da şüphe etmemeli engellemeli gibi.
Sana özel sipariş verelim mi efendim? Sarışınların nesini sevmiyorsun la.
özel sipariş falan değil, saçmalığa bak. soru sormuşsun ne tür kızlardan hoşlanırsınız diye cevap verdik. cevap istemiyorsan soru sorma.
sarışın neden sevmiyorum, çünkü çok yapmacık. herkes sarıya boyatıyor, çoğuna yakışmıyor da. kendi tercihim sanane?
Ben zeki ve eğlenceli kızlardan hoşlanıyorum yani samimi olmalı kafa dengi olmalı kesinlikle. birde beni gerçekten sevmeli. güzelliğe ya da fiziğe bakmıyorum ben hiç..
Karakterli.. Adam gibi adam olmalı.. Yakışıklı olup karaktersiz biri olacağına.. Karakterli olsun.. Adam gibi adam olsun.. Dış güzellik geçici önemli olan iç güzellik..
Cevap
5Cevap
O kadar çok değişiyor ki. Tip olarak çık farklı tiplerle de çıktım ama en güzeli bence neşeli çocuk olmayan alttan alabilen kızlar bence en iyilerdi
Muhabbeti saran sevecen sempatik anlayışlı bilgili kızları severim
Anlayisku ve sevgi dolu olsun
Ahlakı edep , saygı ve hayası olan
Farkederse kahrolayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?