Kişilik & Karakter Disiplinli ve kararlı bir insan olduğunuzu düşünüyor musunuz? GAY_PRİME Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Disiplinli ve kararlı bir insan olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum 1 1 Yorumla GAY_PRİME +1 yıl Ne güzel
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Bir şeyi kafama koyarsam mutlak suretle yaparım 1 1 Yorumla GAY_PRİME +1 yıl Bunu başarmak cidden zor tebrik ediyorum Yorumla
hasıxnaojzkszk Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dünyanın en kararsız insanıyım 1 2 Yorumla GAY_PRİME +1 yıl Deme öyle ya kötü bir şey ama bu Yorumla hasıxnaojzkszk +1 yıl maalesef öyle en basit bişeyde bile kararsız kalıyorum Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dusunmuyorum 1 1 Yorumla GAY_PRİME +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl 10/10 1 1 Yorumla GAY_PRİME +1 yıl Ne güzel Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır asla değilim. 1 3 Yorumla GAY_PRİME +1 yıl Neden Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Aşırı istikrarlı biri değilim kendimi tanıyorum. Ama bişeyi de kafama koyduysam elimden kurtulmaz Yorumla GAY_PRİME +1 yıl Anlıyorum teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet düşünüyorum
Ne güzel
Bir şeyi kafama koyarsam mutlak suretle yaparım
Bunu başarmak cidden zor tebrik ediyorum
Dünyanın en kararsız insanıyım
Deme öyle ya kötü bir şey ama bu
maalesef öyle en basit bişeyde bile kararsız kalıyorum
Dusunmuyorum
Peki teşekkürler
10/10
Ne güzel
Hayır asla değilim.
Neden
Aşırı istikrarlı biri değilim kendimi tanıyorum. Ama bişeyi de kafama koyduysam elimden kurtulmaz
Anlıyorum teşekkür ederim