Kişilik & Karakter Geçmişe gidip kendinize vereceğiniz bir öğüt olsa bu ne olurdu? admgk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben başlıyorum “ her şeyi öğrendin de insanlara güvenememeyi bir türlü öğrenemedin” ? Güncellemeler+1 yıl Farklı güzel cevaplar var. Her cevap öğretici Geçmişe gidip kendinize vereceğiniz bir öğüt olsa bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kendini sev 0 0 Yorumla
Yabancıbiri_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Herkesi kendin gibi zannetme iyilikten maraz doğar 0 0 Yorumla
romnticeska Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Ders çalış ders çalış kendi paranı kazan derdim her halde insanlardan hayır gelmez 0 0 Yorumla
Starmf2 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Çok anlamlı bi soru olmuş. Ben olsam "Kendi istediğin hayatı yaşa başkalarının istediği gibi değil" olurdu. 1 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Hayatın güzel yaşa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini sev
Herkesi kendin gibi zannetme iyilikten maraz doğar
Ders çalış ders çalış kendi paranı kazan derdim her halde insanlardan hayır gelmez
Çok anlamlı bi soru olmuş. Ben olsam "Kendi istediğin hayatı yaşa başkalarının istediği gibi değil" olurdu.
Hiç bir şey olmuyor takma bu kadar
Okulu hemen bırak. Jxjxkdxkxk
Ertelemek den vazgeçseydin çok farklı olabilirdi
Hayatın güzel yaşa