O içinizdeki paslı kalbi yaymak yerine iyiliklerle temizlemeniz dileğiyle🖤🥀
Gizliden katılan bazı gereksizler size ne diye musallat olur😈😏?
O içinizdeki paslı kalbi yaymak yerine iyiliklerle temizlemeniz dileğiyle🖤🥀
Benimde başıma çok geliyor yani artık umursamıyorum hatta gülüyorum sadece :D :D işleri güçleri yok ben dert olmuşum bazı gizli ya da sahte hesaplara direk engel atıyorum zaten ya da görmezden geliyorum boşuna zamanlarını harcıyorlar. sen de hiç görmezden gel abla bence
Yok o değil reelde beni harbiden çekemeyen o kadar hadsiz var kii sırf profil resmim sahte diye yapmadıkları rezillik kalmadı zn baştan beri izah ettim trol diye ve o kadar acıyorum ki onlara benim ayak bileğime bile eş değer kalitede değiller heeyy yavrum heyy biz neler gördük, neler geçirdik... kimle dans ettiğini bilmiyorlar gerçekten. Ve kimseyede bunu izah etmek zorunda değilim. Görmezden geliyorum güzel kardeşim 🙈🙉🙊😂😂😂
En iyisini yapıyore abla :D :D :D
😎😎😅👍🏻👍🏻👍🏻
Sen kendi içinde neler yaşıyorsun allasen müge anlıya çevirdin burayı 😂
Acele etmeseydin kuzum haftaya da yazardın 😂
Nickinin hakkını vermek lazım tabi 😂
Senin psikoloğunu kim bozdu acaba önceden böyle değildin sen 😂
Sorarsam muhtemelen benim beynimde aynı olacak o yüzden sana hak veriyor kapatıyorum konuyu 😂
Kendi halinde takılan insanlara bile musallat olanlar var.
Cevap
13Cevap
Bana kimse takılmıyor, şu hayatta bir sapığım bile olmadı. Eksiklik içindeyim kendimi çok ezik hissediyorum.
Musallat olamıyorlar. Soru sormuyorum ve yorumlarım kapalı yıllardır. 😃 Adı üstünde gereksizler çok takmamak lazım.
40 yaşında çekici, bekar, eğlenceli bir kadın gören, şansını denemek istiyor demek ki...
Hiç musallat olanım yok, seninkileri bana gönderse güzel insan 😊😅
Kendi sapikliklarini milletin üzerinde test ediyorlar
henüz olmadılar ama olurlarsa canlarına okurum
Tamamen kıskançlıktan ve çekememezlikten…
Bi süre gizlilere kapat sorularını.
Hayırdır noldu bakim
Çok dehisik insanlar var bilmiyorum
Var benim evimde hayvanım insan gibi ☺️
Takma arkadaşım kafana baş engeli hitsin
Kendi kendine gelin güvey oluyorlar
Kendi halimde takılırım musallat olan olmuyor :)
takma teyze
teyze o nikim değil, benim yaşam tarzım, başkasının yaşam sevinci cennet benim olduğum yerde
Hanım abla, sen taksici, ben amatörün oğlu bu çiviler tutman ben en iyisi sizdiriyim yavaştan Allah'a ısmarladık halacim
@deliremecem ne demek istediğinizi anlamasamda vardır elbet bir bildiğiniz. Bu yalan dünyada Önemli olan şey tek şey nedir bilirsiniz peki? Gerci bilmesenizde olur nasıl olsa ortada profesör diye gezen çok vatandaş var. Herkes kendince mükemmel. İnsanın öz özü varya hanii.. kalbiii temizse işte o zaman karşı taraf ne yaparsa yapsın mutlaka hak eden kişi iyilik yapan olacaktır. Karanlığa küfür edeceğinize bir mum yakında etraf aydınlansın.
Bilsem
Ne gibi
Hayrola
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?