Ben arkadaşlarımı örgütleyip hepimiz tek renk giyineceğiz demiştim, 5 kişi yemyeşildik o gün🤭😂 Niye öyle bir şey yaptım bilmiyorum kafama esmişti bir an 🤔😂 Çok hoş olmuştuk ama gören nedenini soruyordu 😂🤣
Bizim millet her şeye bi alaka bulacak, her şeye bir anlam yükleyecek, sebepsizce bir şey yapamayız çünkü😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Düşün düşün bulamadım 🤔
Aslında çok saçma sapan işlerim vardır 😂 aklıma gelmiyor 🤔
Nasıl yaa🙄🥺 sende çok vardır🤔 niye gelmiyor 🙄 çağır gelsin😂
Aha buldum.
Geçenlerde her zaman dürüm yediğim yere değil de az ötesindeki yere gittim dürüm yemek için. Siparişi verdim gelmesi 15 dk filan sürdü. Sinirlendim. Dürümüm bitince gidip her zaman yediğim yerde yine yedim. Orada dürümün gelmesi 1 dakika sürdü 😂
İlk gittiğim yerde paketleri hazırlayıp sonra benimkini hazırladılar. Öyle olmaz. Servis edilecek sipariş her zaman önceliklidir. Bunu bilmeleri lazım. Paket zaten bekleyecek. Ama oturan kişi hemen yemeğini yanına bekler 😂
Bir daha bilmediğim yerde yemek yemem 🙄 birkaç kez daha pişman olmuşluğum var yeni yer deneme girişimimde. Artık yeni yer denemek yok 😂
En son bu herhalde 🤔 başka gelmiyor aklıma 🤔 mutlaka vardır ama gelmiyor aklıma 😂😂
Senmisin dürümcünü satan 😂😂 düzen oturtamışlar daha okurken gıcık oldum 😂
bir kere 25 dk filan bekledim çünkü hesabı önden ödemek gerekiyordu 😂 parasını ödediğim için bekledim asla gitmem öyle yere artık, sipariş gelmediyse 15 dakkaya kadar kalkıp gitme hakkım olmalı parayı verince gidemiyosun 😂 ama tavukları güzeldi 😂
Bu işin raconu budur. Servis edilecek müşteriye öncelik verilir. Bir daha gitmem ben de oraya 😂 benim dürümcüm siparişi verince hemen hazırlamaya başlıyor. 😂 😂
vayy bee ve sen o dürümcünün kıymetini bilmedin püüüğ sana 😂 15 dk beklemeyi haketmişsin sen 😂
Başka saçma şeyler düşünüyorum aklıma gelmiyor. Çok saçmaydılar diye beynim sildi onları hemen sanırım 😂 😂
nasıl gelmez yaa 🤔🙄 Utanmasın söyle çağır gelsin 😂
Keşke senin mutluluk defteri gibi benim de saçmalık defterim olsa. Bak bulamıyorum 😔
Geç kalmış değilsin yazmaya başlamalısın 😂 Yaşlanınca hepten unutacaksın 😂
Şimdi aklıma gelmiyorlar ama alakasız zamanlarda aklımdan çıkmıyorlar 😂 elbet gelir aklıma bir saçma hareketim. Hissediyorum. Tez zamanda yine saçmalayacapım 😂😂
😂😂🤭 hadi bakalım bekliyorum
Spora gidecez diye evden cikip kumkapida eglenirken kendimi bulmak
Bayaaa para harcadım. Bayaaa
birinden duyup gögüs uçlarıma muz sürmek :D
Şifalı tabi😂 her şey göğüs sağlığı için😇🤣
aldığım zevki anlatamam cscsacsc
Anlat diyen olmadı zaten🤔
Değmeyen birine beni kandırıp iPhone 11 almam
😱😱
Bana da alabilirsin ben seni kandırmam😇 dürüstçe söylerim baştan kandıracağımı 😇😂😂
Yakınlaşamız oldu sadece normalde beraberlik olacaktı yizeysel oldu bitti kabul eder misin 😅
Şu yorumu yazabildiğine göre yürek yedin herhal 😂 defol şimdi 😂