Zor günler geçiriyoruz, herkesin bi derdi var. Ve herkesin kendine göre derdini unutduracak bi yöntemi var. Ben sabahtan akşama kadar parkta salıncakta vakit geçiriyorum fazla iyi geliyor. Peki sizler dertlerinizi unutmak için neler yapıyorsunuz?
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Bana iyi gelen şey film izlemek çünkü Film izlemek, günlük yaşamın stresinden ve sorumluluklarından bir süre uzaklaşma imkanı sunar. Filmler, izleyicilere farklı bir dünyanın içine girmelerini ve olayların akışına kendilerini kaptırmalarını sağlar. İyi bir film, izleyiciyi duygusal olarak etkileyebilir. Karakterlerin yaşadığı deneyimlere ve duygusal yolculuklarına bağlanmak, izleyicilerin empati yapmasını ve duygusal tatmin yaşamasını sağlayabilir. Komedi filmleri, izleyicileri güldüren ve keyifli anlar yaşatan mizah unsurlarıyla doludur. Gülmek ve eğlenmek, insanların mutluluk hormonlarının salgılanmasına ve genel olarak iyi hissetmelerine yardımcı olabilir. İyi bir film, izleyicilere ilham verme potansiyeline sahiptir. Güçlü karakterlerin hikayelerini izlemek, insanlara motivasyon ve yeni perspektifler sunabilir.
eskiden saatlerce alışveriş yapardım. Hatda param olmasa bile avmde takılırdım, Mutlu ediyordu. ya da ne bileyim diziler vardı telrar tekrar izlerdim eğlenirdim. Şarkılar vardı dinledikçe dinleyesim geliyordu. Artık ne şarkılar ne avm nede diziler sarmıyor mutlu etmiyor. öyle parkta salıncakta uzuuun uzun düşünerek sallanmak iyi geliyor sadece