İlk buluşmanız, ilk cinsel ilişkiniz, ilk sevgiliniz, ilk defa deneyimlediginiz lezzetler/yerler ve daha fazlası... sizin hayatınızda nasıl etkiler bıraktı, bunlar nelerdir?

İlk buluşmanız, ilk cinsel ilişkiniz, ilk sevgiliniz, ilk defa deneyimlediginiz lezzetler/yerler ve daha fazlası... sizin hayatınızda nasıl etkiler bıraktı, bunlar nelerdir?

İlk sevgilim bir daha aşık olmamayı öğretti.
Başka ülkelerin yemekleri bana bir daha yürk yemeklerinden başka bir yemek yememeyi öğretti.
Danke 😀👍
Cevap
20Cevap
Hiç olmadı bende bunlar. daha kız eli tutmak nasıl hissettiriyor onu bile bilmiyorum sdfsd kızlar genelde arkadaş gözüyle bakıyor
Sen bensin ama farklı olan nokta beni sevenleri ben sevmiyorum benim sevdiğim beni sevmiyor değişik bir denklem
Ben de tam tersi sdfsdf
Yani beni sevmeyeni hiç sevmem sadece beni seveni severim
Sen insanlar sana nasıl davranıyorsa aynı şekil yapabiliyorsun ama ben de bunu basaramiyorum swhkwkxns
sdfsdfsdf ben sıkıldığım için yapıyorum sende istersen yap o insanlara karşı nasıllarsa öyle ol
sfsd cümle kuramadım
Heyecandan askim olur öyle şeyler swjkowmxdjs benim olayları kendime döndürme seviyesi
Benden niye sıkılıyorsun ya
sdfsdgsgs yokya sıkılmıyorum ki senden
İlkler amatörlüktür, acemiliktir yavrum. Hemen hemen her konuda ilkler utanç kaynağıdır, piştikten sonra olanlar akılda kalırlar
Zaten fil hafızalıuım ama bu tür ilkleri asla unutmam.
Etki birakmadi. Her turlu ilk deneyimlerinin tadini cikardim diyelim
Çok iyi etkiler bırakmadı özellikle ilişki konusunda djdjjddj
ilkler hiç unuturlmuyor 20 yıl geçsede üstünden hep akılda
Cinsellikten başlarsak o bedene dokunmak, hissetmek çok başka bir şeydi ya. Devamı acemeci olsa da verdiği haz ayrı bir seviye. İlk buluşma yüksek heyecan ve saçmalama odaklıydi
Vaaay sayin bilge hanim bole sorulardami sorardin sen :D
Nasıl sorular soruyormusum ki ben swhoemxke sasirdin bu kadar
Neyi varmış ya sorumun anlamadım ki
Peki
Etki birakmadi cogu yazdığınin ilki yaşanmamis bile. d
Valla ilk cinselliğim halen aklima geldikce bulutlara çıkıyorum :)))
Herşeyin ilki güzel ve heyecan vericidir bence.. Hala birçok şey aklımda, tatlı anılar olarak yaşıyorum ve özlüyorum yaşananları
İlk devamlı o işi yapma devamlı olammasini dahanistekli doyumsuz yapti
Eklesn
Valla ilk öpüsmem çok güzeldi ve aşık oldum çocuğun da amaci sadece kullanmakmış onu öğrendim yine de ilk olarak kaldi pişman değilim hiç
Önemli olan ilkler değildir bence. O yüzden çok da hatırlanacak şeyler bırakmadılar. Önemli ilklerini yaşadıklarının hala yanında olup olmaması.
daha iyisini yaparım : )
Birkaç güzel anı + saçma bir ayrılık
Hayatimda hic kizlarla cikmadim ya
Silindi gitti
Senin B12 eksikliğin var o yüzdendir
O yüzden benimle tartışacak yer ariyorsun
Kalıcı bir etki bırakmadı
Derin yaralar
Uç duygular yaşadım
Güzel anı
Güzeldi
Yazamıyorum sna