Selam ✨ Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz kişiliğinizin en zayıf ya da en güçlü yönlerini biliyor musunuz. Yoksa hata yaptıkça yeni bir şeyler mi fark ediyorsunuz kendinizde.

Selam ✨ Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz kişiliğinizin en zayıf ya da en güçlü yönlerini biliyor musunuz. Yoksa hata yaptıkça yeni bir şeyler mi fark ediyorsunuz kendinizde.

Kısmen keşfettim diyebilirim ama en sevdiğim özelliğim ön yargısız düşünce yapısına sahip olmam.
Karakterimin eskiden çok iyi yönleri vardı. Hala var ama azınlıkta. Acılar içinde olduğumda bile kendimle eğlenebilen biriyim. Kendimi eleştirme kabiliyetim var. Zayıf yönlerini kabul etmiş biriyim. İnsanlara asla yukarıdan bakmam. Merhametli bir yanım vardır ama adamına göre de muamele ederim.
En zayıf ve güçlü yönlerimi biliyorum artık
Bilmiyorum daha keşfedilecek çok şey olduğunu düşünüyorum,. Zamanla taşlar yerine oturmaya başlayacaktır
Teşekkür ederim Barış ✌🏻
Rica ederim bro
Cevap
8Cevap
Bana hata yapn insanlara saplantılı kalmam direk silerim.
Damarıma basılınca gözüm hiçbir şeyi görmez bu bazen iyi olurken bazen kötü oluyor nerede katagorilendirilir bilemedim.
İnsanlara karşı dürüstüm yüzüne ayrı arkasına ayrı olmadım sevmiyorsam bu anlaşılıyor.
Evet ben karakterimi keşfettiğimi ve kendimi tanıdığımı düşünüyorum. Bence insanın kendisini tanıması ve kendiyle barışık olması çok önemli ✨
Iyi yanım bence dürüst, sır saklayan biri olmam. En kötü yanım çabuk sinirlenip insanları kırıyorum istemeden
Keşfedemedim. Keşfedebileceğim ortam hazırlanmadı bence. Neyse çok saçma bir cevap oldu kusura bakma.
Çok oldu 12 yaşındaydımm... öhö öhö öhö happppp şuuuuu öhö öhö🤣🤣
Karakterinin daha tam oturduğunu düşünmüyorum. Her hatamda yeni şeyler keşfediyorum.
Açıkçası genel olarak umursamaz yönümü seviyorum
En güçlü yönüm kimseye eyvallah etmem. En zayıf yönüm iyi niyetim ve çocuklar
Bazılarını evet, bazılarını ise henüz kesfetmedigimi düşünüyorum
Çok güzel yanları var ama anlayanım yok ki
#Hükümdar
Az çok biliyorum. Ama daha keşfedecek şeyler varmış gibi geliyor. 🍀
Arkadaşlar çok iyi kalplisin der.. Bana safmışım gibi de geliyor bazen :D
En iyi bu yıl keşfettim
Kötü yönünü bulamadım👍
kendimi artık çok daha iyi tanıyorum
Evet
Kesfettim