İyi veya kötü aldığınız kararın ardında mı durur musunuz yoksa döner misiniz?
İstediğiniz konu hakkında düşünün atış serbest 😂🥳🥳🥳
"Kader almaya geldi seni benden" diyor şarkıda iyi hoşta gelince bulabilmiş mi?😂🤣🥳
İyi veya kötü aldığınız kararın ardında mı durur musunuz yoksa döner misiniz?
İstediğiniz konu hakkında düşünün atış serbest 😂🥳🥳🥳
"Kader almaya geldi seni benden" diyor şarkıda iyi hoşta gelince bulabilmiş mi?😂🤣🥳
Aldığım kararın getireceği sonuçlara göre değişir. Yanlış kararlardan dönmek ayıp değil. Yanlışım varsa düzeltirim 😂
https://www.youtube.com/embed/C5wAkL6DThUVideo bir saat hepsini izleme. Bir dakika baksan yeter 😂
Cevabı konudan konuya çok değişir bunun 😂 Bazı şeylerde dönülmemesi aptallık olurken bazı şeylerde dönülmesi omurga deformasyonuna sebep olabilir 🤔😂 Kahretsin ki yine kibarlığım üzerimde 😂😎🥳🥳
Nunusunu düşünen koca yürekli nunu 😂 iyi ki 1 saat izleme diye belirttin allah razı olsun nunu 😂🤭
Tükürdüğümü yalamak istemem 😂 ama bazen kabullenmek gerekiyor 😂
Yoksa izlerdin ben attım diye dimi 😇 iyi ki belirttim 😇
Tükürmeden iyice düşünelim o halde 🤔😂😂
Konu yine tükürüğe geldi ama aklıma ne geldi 😱 8-9 sene önce kısa video çekiyordum saçmalıyodum felan 🤭tvnin sesi kısıp karakteri ben seslendiriyordum 😂kendi cümlelerimle, bi gün püü diyecekken yanlışlıkla tükürmüştüm tvye 😂 baya tükürük olmuştu tükürme merakım mı var acaba benim 🤔😂😂🤭
izlerdim nunum atmışsa kıymetlidir der izlerdim 😇 iyi ki belirttin de 1dk izledim 😇
Vine mı çekiyordun yoksa 😂 duruyor mu çektiğin videolar. Kalite kontrol yapayım 😂
Dünya ve olimpiyat tükürük şampiyonu seni 😂 ülkemizi en iyi şekilde temsil et her zaman 😂
Nununun attığı 2 saatlik filmi 20 saatte bitirmiş olman geldi aklıma 🤔😂
Vine değil 😂bi uygulamanın içerisinde duruyor😂 mail ve şifrem neydi acaba 🤔şimdi tüm maillerimi denemem gerekecek çok mail eskittim umarım bulurum 🤔
Yat kalk şükret 1 günde bitirmeme😂 3 saatlik filmi 3 günde bitirmiştim 😂 bir şeyi uzun süreli yapamam sıkılıyorum filme ara verir başka şeye bakar sonra yine devam ederim 😂
Bul o maili bul 😂 sonra da dışa aktar. Kolay yerde olsunlar. Gençliğin onlar senin 😂
Öyle seyredince bir şey anlamazsın ki. Dikkatin dağılır. Heyecanı kaçar 😂
3 saatlik filmi seyretme heyecanım da kaçıyor 😂 değişen bir şey olmuyor bunalıyorum 🤔 2 tane filmden sırf 3 saat diye izlemekten vazgeçtim çok merak etsemde 😂
Aslında çok sürükleyici oluyorlar. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile 😂
Sevdiğim aktör oynuyorsa soluksuz izlerim😂 Güzel kız veya yakışıklı bi erko olmalı 😂
Oynayana değil oynanan oyuna bakmak lazım 😂
olur mu öyle her şey bir bütündür 🤔😂 Sylvester Stallone Jason Statham gelde izleme
😂😂
Tamam gelir izlemem. Abur cuburkardan yerim sadece. Sen izle 😂
ahahaha nunu yaaa 😂 Gelirken bol bol abur cubur al yoksa onuda yiyemessin film de izlemessin eee canın sıkılır al sen bi torba abur cubur 😂
Elin boş gelme diyorsun yani 😂
Haklısın misafir eli boş gelmemeli 🤔
Yahu sen o boğazla doymazsın yetişmez sana 😂
Malzeme getiririm cipsleri sen yaparsın. Cipsler de çok pahalı artık 😂
Paketin 5/1'i dolu sadece 🙄 sinirleniyorum cips gördükçe😂 havaya niye para vereyim dışarda bol bol oksijen çekiyorum zaten 😂
Hazır gibi olmaz daha güzel olur ben yaparım 😂
Bir şeyin evde yapılanı hep daha güzel olur. Bir tavuk mevzusu geçmişti bir ara ı zaman da demiştim. Sen evde yapılanı değil hazırını seviyorsun o tavuğun 😂
Sen yaparsın tabi 🤤 maharetli nunu 🤤🤤
Maşşallah 😂 ben unuttukça sen hatırlıyorsun 😂 allah bilir daha unuttuğum neleri hatırlıyosun 😱😂
O tavuğun hazırı güzel onda fikrim sabit 😂
maharetli değilim, beceriksizim ben 😇
Senin unuttuğun çok şey hatırlıyorum da silindi hepsi 🙄 hatırlamaya gerek yok o yüzden 🥺
Beceriksiz değilsindir yaa 🤔 onca şeyler yaptın. En azından deniyorsun. Bilemedim şimdi. Sen öyleyim diyorsan öylesindir 😂😂
🙄 illa laf sok🙄 iyi ki sildik bi kere😪 40 yıl kafama kakarsın artık🥺🥴😪🤧
Ahahsha kendimi bi tek yemek konusunda övmem😂 İşime övmemek geliyor çünkü😂 Yemek konusuna ayar oluyorum 🤔 Sanırım yemek yapmayı bilmeyen bi tipim var😂 Henüz gençken😪 neler neler yapardım tanıdığım insanlar inanmazdı😂 baktım kimse inanmıyor ispatlamak için kendimi yormaya ne gerek varki dedim🤔😂 ondan sonra kim sorsa bilmiyorum dedim🤭 bir ara birine börek yapmıştım bana hazır mı aldın demişti😪🤧 kafasına atasım geldi börekleride atmadım tabi😂😂 ben yaptım deyince annen yaptı o zaman deyip yine inanmadı😂
Hiçbir şeyi haketmiyorlar🤔 kendimden başkasına beceriksizim ben😂
Niye inatla senin yaptığına inanmadı ki 🤔 ben inanırım sana nunu 😇 yap yiyelim 😇
Sadece o değil kimse inanmıyor diyorsun. Demek çok iyisin bu işlerde 🤤🤤🤤 el lezzeti diye bir şey var cidden. Benim de yaptığım yemekleri beğenirler hep. 😂 😂
Şimdi daha da çok istiyorum keklerini, böbreklerini, çörwklerinş, falanlarını ve fşlanlarını yemek 🤤🤤🤤😂😂😂
O bilmezden gelme olayını ben de yaparım 😂
Nunu yemekleri güzel oluyor demekki yap da yiyelim nunu 🤤🤤
Kek börek çörek yapamam yiyemessin hazır alırım ama 😂😂 nasılsa hazır mı? diyeceksin 🤣🤣
O kekler börekler benim için yapıldığını bildiğimde daha lezzetli gelir bana 😂 hazır olanı her zaman yerim 😂
her zaman ye işte ben engel olmak istemem 😂😂 soğudum mutfaktan sevmiyorum aşçı koca bulma amacım niye var sanıyorsun 😂
Ben börekleri yiyene kadar sıcak kalmaya devam et 😂
Bak ben diğerleri gibi kıymet bilmez biri değilim haa. Değerini bilirim böbreklerin 😂
Ne güzel dedi yıldız abla.
Değerini bilmek gerekir kekin. Aahhhhh.
Ve bana yaptığı böreği nununun 😂
Hadi ordan sen kendi midenin kıymetini bilirsin anca 😂😂 benim böbreklerimi rahat bırak 🙄😂😂
Bilmediler bilemediler daha da bilemeyecekler 😂
Ülen yine mi böbrek yazdım 😂😂
Bir hayırsız yüzünden diğer insanları o güzel börekkerden nedenn mahrum bırakıyorsun 😔
Yapmayan kıymetli oluyormuş öyle duydumm 🤔😂😂
Kendime yapıp kendi kıymetimi kendi kendime biliyorum pişman da olmuyorum böylece😂😂
Bilmem ne yapan kızlar için börek yapan nunuyu üzen kişi 🙄 seni elime geçirmeyeyim oğlum. Senin yüzünden biz de börekten, çörekten olduk 🙄
Ahahaha herkesin doyurmak istediği şey başka işte😂 sen mideni düşünüyorsun😂 nununu değil😪 kimse beni düşünmüyor 😪
Ben senin mutluluğunu düşünüyorum nunu 🥺 ben börekleri yiyip doyunca sen mutlu olmayacak mısın 😇 bir taşla iki mutlu nunu işte 😇
🙄🙄 sen bana yap ben yiyip mutlu olunca sende olursun🤔
Yahu niye bir şey yap dediğimde hemen "sen bana yap" kalkanını kaldırıyorsun 😂 yapsan ölür müsün be nunu 😂😂
Neden kullanmayayım🤔 bir sebep söyle😂😂😂
Sen yapsan ölür müsün😂🤔
Oyyyyy 😂😂
Bir yere varamayız böyle. Birlikte yapmayı teklif ediyorum 😂 bak bunu kimseye teklif etmedim şimdiye kadar 😂
Ahahahha teklifin kıymetini bil diyosun 😂 neyse anlaştık🤔 ortak yapacağız başka türlü oluru yok zaten😂
Anlaştık 🤝
Bundan böyle sana bana bir şey yap demeyeceğim. Yapalım diyeceğim 😂😂
Ha şöyle😂 sonunda akıllandın😇 nasılsa iş kimlerim deme içinden ben yemem😂
Sen bu numaraları yemezsin. Yaptığımız şeyleri yersin ancak 😂
Hahaha aynen öyle😂 yorumumu hafızasına kazımış yaa😂 ama unutma bunu çok doğru bir söz bu 😂
Aklıma kazıdım 😂
Çok iyi yaptın 😂 el açması börek yapacağız 🤤🤤
Elmalı kurabiye de yapalım mı 😇
Mozaik kek de yapalım. Kısır da olsun hatta 🤤
Olur yaparız ama aynı gün hepsi zor😂
Yetiştiği kadar artık 😂
Sen doyda😂 koca boğaz😂🤭
Her şeyden bir tepsi yapacağız. Yaklaşık 4-5 tepsi farklı farklı şeyler olacak. Doyarım inşallah 🤤🤤
İnşallah😱 4 5 tepsi 😱 maşşallah 200 kg olmadığına eminmiyiz😱😂🤭
100 diyorum soranlara ama epeydir tartılmadım 😂😂
Sen bi tart🤭🤭
Tartı bozuldu evde :/ gördüğüm ilk tartıya çıkacağım unutmazsam 😂
Eczane var😂😂 kapıdan selam de tartıya koş çık üstüne ve kaç😂 ben öyle yapıyorum😂
Babamın malı sayılır dimi 😂
Ahahhaha tartıya işini yaptırıyorum🤭 ben çıkmasam sen çıkmasan kimi tartacak bu🤔😂
Evet haklısın 🤔 işlemeyen demir pas tutar dimi 🤔
Aynen nunu😇 boş durmamalı🤔
Döndüğüm olmuştur.
Sadece kendime zarar verecekse dönmem , denemek isterim.
Karşımda ki ya da çevreme zarar verecekse dönerim.
Emojı bile koymadım bak bu konuda ne kadar keskinim gör işte torti
Karşısındaki insanı düşünen gogo şaşırt bizi 😂
https://www.hizliresim.com/rpvrmxh
Seve seve bazen geceleri böyle şarkılar dinlerim mesela 😂😂
ahahahahha bu kadar da şaşırt demedim ama yaa 😂😂
Şokoşok oldum😱 tarlası yanmış köylü gibi baktım ekrana gözüm kanadı 🥺😂
O nasıl benzetme kız 😂😂
Günde 2 tane falan böyle saçma canım şarkı mutlaka dinliyorum bil bakalım neden?
Oraya "canım şarkı" yazmadığını ama sistemin çevirdiğine yemin etmeme gerek bile yok 😂😂
Neden 🤔 Kafayı resetlemek? 🤔
Çok ama çok filtre sistemi var bu sitenin 🤦🏽♂️
İnan bilmiyorum yıllardır yapıyorum bunu ama ‘ şu sebepten ‘ diyebileceğim bir sebep yok.
Düşünmedim de düşünmem zaten 😂
ahahahah bence kafayı dağıtıyor 😂 Serdar Ortaç Hande Yener filan dinliyorum arada 😂🤣 Ajdarın eline su dökemezler ama olsun fazlada fark yok zaten 😂🤣
Serdar ortaç mı olur bak valla olur 😂
Severek dinleyenler var be torti 🤔
Şovunu seviyorlardır aşırı boş yapışını felan 🤔 Müzikleri eğlenceli kapı gıcırdıtısına oynayası gelenler açıp dinler onu 😂😂
Kalitesiz bir adam çok kalitesiz.
Aşk bu bilmem ne yaralı müzesi falan ne kadar eğlenceli olabılır ki 😂 dur hem neşeli hem kaliteli şarkı bulup atayım buraya
Sen şarkı atarken bende imzamı atayım şuraya 😂😂
https://youtu.be/xZKbtuth-Jo
Havalar düzeldi Silivri ışımıştır 😏
Ooooo süper bak bu çok doğru seçim gogo 😂
bende atayım şuraya bir tane içimden geldi 🥺😪
https://www.youtube.com/watch?v=Rck7xMNMK2U
Serdar ortaç diyenler bunlardan anlar mı sanmam 🤔
Tam nakarata girince istemsiz ellerimin yukarı kalkıp nota falan vurması peki 😂
Reflekstir o 😂😂
Hırsız var yerine kleptomanik var mı deseydi acaba 🤔 Bilirsin zengin çalınca kleptomanik olur fakirin anca silivriye kadar yolu olur 😂
Dızcı hastalığı 😂
Zengin çalmaz lütfen torti. O onundur ve hakkıdır 😂
Mesela 15.000.000 liralık arabaya binen ama çalışanlarına fazla mesai ücreti ödemeyen işveren tanıyorum.
Çalmıyor o onu hak sanıyor 😏
Bencede hakkı gogo 🤔
Misal, fazla mesai ücretini ödersem koluma bilmem kaç bin dolarlık çantayı nasıl takacağım 🤔 Gerekirse az yiyip diyet yapsınlar hem sayemde diyet yapıp fit olacaklar bende çantayı takacağım 😎 iki tarafta mutlu olacak gogo 😂
Hani diyorlar ya ; zenginleri doyuramadığımız için bu haldeyiz doğru galiba ya.
Böyle bir halk olduğu sürece hak vermeye başladım bu söze 😂
Açık büfe gibi sınırsız yiyecek var hepsi benim ama aynı anda hepsini alamıyorum karnım doydu çünkü ama gözüm hala yiyemediklerimde, sarıp odaya götüreyim acıkınca yerim diyorum ama hiçbir zamanda acıkmama fırsat kalmadan ha bire yiyorum odaya taşıdığım yiyecekle afrika doyardı be gogo 😂 ama gözüm doymadı işte işin garibi kimsede "kızım sen bunları niye taşıyorsun" demiyor çünkü seninde dedğin gibi bunlar benim hakkım 😂
Örnek sensin torti 😎
Biri örnek versin deseler seni gösteririm.
Odana taşıdıkların bozulacak bunun bilincindesin ama yine de paylaşmıyorsun.
Muazzam hatta muhteşem bir bencillik.
Daha da kötüsü evin diğer bireyleri bunun gerçekten senin hakkın olduğunu düşünüyor dusunmeyenler de korkusundan ses çıkaramıyor
Ben muhteşem bir örneğim gogo aksi düşünelemez😎
Ha illa düşünmek isteyen varsa Silivride düşünsün😎
Pastayı tek başıma yiyip ağızlarına bal çalıyorum onla yetiniyorlar herkes midesini düşünüyor haa bu arada koltuğu kim yaptıysa helal olsun be gogo kaç yıldır yapışmış oturuyorum hala bir şey olmadı 🤔
Kesinlikle mütevazilikten ödün vermemen gözümden yine kaçmadı bak 😂
O sadece bir koltuk değil. Güç , hırs torti
Fırsat buldum kaçırmam😂
Offff ama bak tüh 🥺😪 Allah kitap demedim unuttum 🥺 Eğer deseydim gözünden kaçardı 🥺
Yoo kaçmaz. Çok severim dinden imandan vurmayı 😂
Direkt çarpardı gözüme.
Devamlı bize aşılandığı için şerbetliyiz 😏
Binde birinden kaçmaz gogo 🤔 senden kaçmasa bininden kaçar oltaya ne gelse kardır 😂
İnsanların zayıf noktasını bilmek ve oradan oynamak 😎
Büyüklerimiz anlatırdı vakti zamanında mitinglerde elinde kitap yemin eden başkanlar varmış 😏
😱😱 adam koskoca kitaba el basıyor yemin ediyor inanması lazım mazallah insan evladına inanmadığı için kafir filan ilan edilebilir🤔
Kafayı yesem mi acaba bilemedim yaa 🥺😪 hayır yiyecek bir şey bulamıyoruz buluyoruz da alamıyoruz onu boşverdim karın doyar ama açız ama fikre düşünen insana açız 🥺
Kaç ay önce sokakta adam çocuğuna bu toprakları uzun kurtardı onun sayesinde bugün burdayız falan filan cart curt diyordu iki adım ötemde🙄 Aklıma geldi de girdim doğum tarihine baktım şimdi birde Kurtuluş savaşı tarihine vay bee daha doğmadan kurtarmış helal olsun 😂😂
Daha üniversite açılmadan oradan diploma almış birinden bahsedıyoruz torti.
İş yerinde kara kara düşünen bir abi vardı. Üretimde çalışıyor asgariden biraz fazla alıyor galiba.
Kara kara düşünüyordu. Sordum hayırdır diye , çocuğuna çanta alamamış okul için çanta !
Dert etmiş kendisine.
Kaça gidiyor ki falan diye sordum ilkokul ogrencısı. Sonra çıktım ofise dosyasına baktım kız çocuğu varmış.
Gittim pembeli membeli bir çanta alıp verdim. Kardeşime hediyem olsun dedim sevindi etti. Gectı gıttı.
Seçim sonrası bu adam ‘ nasıl koyduk ‘ diye ortalıkta dolanıyordu.
1 kere uyaracam bu muhabbetlerinizi kahvede yapın hee yok burada yapacaksınız vereyim çıkışınızı ‘ siyasi propaganda ve gruplaşma ‘ diye de tutanak tutup tazmınatsız göndereyim sizi dedim ve normale döndüler.
Düşün bak çanta alamıyor ya çanta ama yine de gidip o adama oy veriyor. Beyın zehırlenmesi bu torti
😪😪 sinirlensem sinirlenemiyorum üzülsem üzülemiyorum hallerine 😏 ama acımıyorum.
Acımak bu halk için fazla lüks.
Kendilerine işkence eden insana tapanlara acımak lüks gogo haklısın. şimdi bunu yüzlerine diyince senden benden kötüsü olmayacak 😂
Milletin yaparken sorun olmayan şeyi nedense biz yüzlerine söylerken zorlarına gidiyor ve gidecek 🤔
Doğruları duymak ağır geliyor çünkü. Kabullenmek istemiyorlar.
Gercı kabullenebılecek kapasitede beyin yok 😂
İnsan arada "bu ne işe yarıyor" der bi kurcalar, hiç dokunmamışlar hiç 🙄 önceden önemsemezdim şimdi ilk tanıdığım insana soracağım soru bu 😂 Onu tutan birine selam bile vermek istemem selamım ziyan olmasın 😂
Kötü ve haksız olan hiç bir kararımın arkasında durmam , zaten bile isteye kötü ve haksız olamam egoist bencil davranmaya gerek yok geri de döner ileri de giderim
Dönenin kaşığı mı kırılsındı o tortim ya..
Öyle bişeydi işte neyseee..😅
Kararlarım benim için en büyük hazine kadar değerlidir, bir kez düşünür ve kararımı alır sonucu be olursa olsun dönmemmm..😍
Kaşık kepçe kürek ne varsa yansın yıkılsın😂
Sen bensin ben sen 😍😍
"U" harfini bile gerekmedikçe kullanmıyorum 😂😂
Sen varsan dönüşü olan kavşakları bile kapatırım ne kaşığı ne kepçesii tortim..😎
😂
Kavşak mı hiç sevmem kapat kapat😂😂
He illa döneceksem gözümü alan o ışığından hafif sağa dönerim 🤩🥳
Şey işte kavşakta harf hatası gibimsi bir şey oldu anlarsın sen tortim..😂
Ah.. o ışık sana can olsun bal olsun yaaa..😍😍🫠
Anladım anladım prenses ruhumun keyfi bozulmasın diye şeetmedim 😂😂
Parla banağğğğ 😂😂🤩
Kapat gözleriniii..🥰🥰
🫣🫣🤩🥳
Cevap
4Cevap
Geri dönmem.
Öyle veya böyle devam ederim.
Zira kolay da karar almam.
İstişare yaparım aldığım karar iyi değilse dönerim
tabiki dönebilirim fikirlerim değişebilir. O zamanda o karar mantıklı geliyordur bugün başka bir karar daha makul gelir.
Çok aykiri bi karar almadiysam vazgeçmem..
Evet çok çabuk karar değiştiriyorum
Dönmem şekerim aldığım kararlarla hayata tutundum
Cikss
Dönerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?