Eskiden etrafımdaki insanların ilişkilerini sessizce seyrederdim. Hepsinin aradığım o güçlü bağdan yoksun olduğunu anlayınca görmezden geldim. Demek istediğim, bu çok kötü. Yani bebekliğinden beri birbirinden ayrılmak istemeyen iki kız biliyorum. Sıkı, güçlü bağlar biliyorum insanlar arasında. Ama benim hiç olmadı. Ne kadar denesem deneyeyim. Hayatımda kendimi bildim bileli bir şekilde dışlanmıştım. Bu ilk kez cinsiyetimle alakalı geldi başıma, sen kızsın dediler. Benim yaşıtlarım hep oğlandı küçükken, onlarla ne kadar oynarsam oyanayayım farklıymış. Yaşanacakları bildiğimden daha küçücük yaşımda büyüklere katılmaya çalşırıdım. BEnden büyük kuzenler falan hep kızdı. Ulan madem yalnız bıraktırıacaksınız göndermeyin beni yanlarına. Alın kızlar beni aranıza. Ama almazlardı kaşarlar ya. sonra üstüme kabullenmediğim türlü türlü sıfatlar itildi. Kambur, çirkin, aptal. Okul birincisiydim, objektif olursak en güzeldim ve lanet kamburum falan yoktu. Onların sırtı eğriydi lan. Acaba gayri meşru falan mıyım? yok mümkün değil. Yanlış hiçbir şey yapmadım bu hayatta. bir zamanlar güzel zeki komik ince belli bir kızdım. Ama sonra şimdiki dombili aklı çalışmayan ve düşünüp sorgulayamayan hayvana dönüştüm birden. Bir insan toplumun her kesiminden dışlanır mı ya? Kadere sıçım. İnanmam ki kadere ama, neyse... Herkes abi herkes. Sanırsın namussuzluk yaptık bacım çocuğuyuz. Yok. bir sevenim olmadı be. bundan iki sene önce ağladığımı hatırlıyorum deli gibi, kimse beni sevmezken nasıl büyük bir kalbe sahip olacağım yetişkin olduğumda diye. Kimse beni sevmediyse, küçük bir kalbe mahkum olmaz mıyım? Yüreğime sapladıkları hançerlerden tüm sevgim aktı gitti sanki. Ablam hayatı bir dizideymiş gibi yaşadığımı söylüyor. Eskiden tapardım ona biliyor musunuz? Peki bu zorbaya ne diye tapardım bilyior musunuz? O Lanet, hala kulağımdan fısıltısı bile gitmeyen başıma küçükken gelmiş tacizlere karşın bana küçüktün sen dediği için. Kendini suçlama. Küçüksün. Annem bilip görmezden gelirken, bana bir daha başına gelirse cehenneme gidersin derken o küçücük kıza. O sadece küçüktün dediği için sevdim ben onu. Boktan.
Hayatı bir dizi gibi mi yaşıyorum bilmiyorum. Belki de dediğini yapıyorum. Kimse benim elimden tutup bak biz böyle yaşıyoruz demedi ki. Ailemi seviyorum, ama böyle bir aile kurmaktansa yalnız geberirim. Allah'ın belaları ya. sevmediler * koyim, hiç anlamadılar. hiç dinlemediler. Ben zor değildim onlar bir iki kitap bitirmedi diye düşündüm hep ama, şimdi de etrafımdaki kimse öyle alim değil. Beni anlamak için alim olmak gerek demiyorum ya anlayın işte... Peki şimdi ne olacak? Size söyleyeyim. Hepsini geri alacağım. DErslerimi depresyondan salmıştım. Geri toplayacağım. Zayıflayacağım. Bu 70 kilo 50 sinde çıtır olacak. Biliyorum ben tanırım bu tarla farelerini, toplanacak etrafıma. Gitmelerini söyleyeceğim. Ben kaybedeceğim hiçbir savaşa girmedim. Gidebilirler çünkü hiçbirine ihtiyacım yok. hiçbir zaman olmadı. Beni sevecek arkadaşlar ve bir adam bulacağım. hadi ordan et ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer