Kişilik & Karakter İçmek için ne olmasını beklersin? kapraz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben her türlü içiyorum artık mutlu olsamda üzülsemde içmek için artık amacım kalmadı 😂 İçmek için ne olmasını beklersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı. Genelde soğuk ve etkisi olacak bir şeyler istediğimde bira içiyorum beşiktaşta hamburger yerkende genellikle yanına bira alırım özel bi şeyi yok ama alkolik değilim canım ne zaman isterse 1 1 Yorumla kapraz +1 yıl Güzelmiş Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bira her türlü gider ama rakı efkarla gidiyor bende 😄 1 2 Yorumla kapraz +1 yıl Helal kral 👍 Yorumla MrConfused +1 yıl Eyvallah kardeşim 😇 Yorumla
bentektabancayım Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Biz tuborgcuyuz 1 8 Yorumla kapraz +1 yıl Tuborg içmek için bir neden olmasına gerek yok yani 😂 Yorumla bentektabancayım +1 yıl Yok o bi hayat tarzı altın reis Yorumla kapraz +1 yıl Eyvallah kral ben ne bulsam içerim ama efes denk geldi bugün 😂😂 Yorumla bentektabancayım +1 yıl Efes bulantı yapıyor 😂😂 Yorumla kapraz +1 yıl Bugün 3 mekan değiştirdim efes tuborg falan karışık takıldım hep 😂😂 Yorumla bentektabancayım +1 yıl Biz tuborga o bize sadık Yorumla kapraz +1 yıl Ben kim dudagıma yapışırsa karşılık verdim 😂😂 Yorumla bentektabancayım +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bir şey beklemem içmiyorum yani mutlu etmiyor artık 1 0 Yorumla
eccesue Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Haftasonunun gelmesini 1 3 Yorumla kapraz +1 yıl Hafta içi ne olsa içerdin 😂 Yorumla eccesue +1 yıl Onun için üzgün hissetmem lazım 😅 Yorumla kapraz +1 yıl Tamam üzülme hiç o zaman 😂😂 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Alkol kullanmıyorum 1 1 Yorumla kapraz +1 yıl Güzel bir neden 😂 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Alkol’e karşıyım size afiyet olsun 😋 0 0 Yorumla