Kişilik & Karakter Sizi bu saatte uyutmayan nedr? tradermathh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim erken uyumam Güncellemeler+1 yıl Kimler uyuyamadı hiç.. kimler yeni uyandı Sizi bu saatte uyutmayan nedr? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Stres 0 1 Yorumla tradermathh +1 yıl For what?
Neseligunlerrle Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl yks stresi 1 9 Yorumla tradermathh +1 yıl Oo çok az kaldı.. çalışıyormsn bari Yorumla Neseligunlerrle +1 yıl evet birazdan yine çalışmaya devam edeceğim Yorumla tradermathh +1 yıl Hedef nedr Yorumla Neseligunlerrle +1 yıl Akdeniz üniversitesi tıp fakültesi Yorumla tradermathh +1 yıl Çok iyi.. netler kaç. şu an Yorumla Neseligunlerrle +1 yıl Tyt 90 100 arasında ayt son denemede 70leri gördüm Yorumla tradermathh +1 yıl Hmmm..75 filan olmalı Yorumla Neseligunlerrle +1 yıl Umarım yapabilirim Yorumla tradermathh +1 yıl Eksik oldugunu düşündüğün konu varsa tekrar et çalış son günlerde ne olacak deeme Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Uyanmak 0 1 Yorumla tradermathh +1 yıl Nedenki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Stres
For what?
Günaydın uykumu aldım
Sabah ereksiyonu
yks stresi
Oo çok az kaldı.. çalışıyormsn bari
evet birazdan yine çalışmaya devam edeceğim
Hedef nedr
Akdeniz üniversitesi tıp fakültesi
Çok iyi.. netler kaç. şu an
Tyt 90 100 arasında ayt son denemede 70leri gördüm
Hmmm..75 filan olmalı
Umarım yapabilirim
Eksik oldugunu düşündüğün konu varsa tekrar et çalış son günlerde ne olacak deeme
Uyanmak
Nedenki