Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dalga geçin ya da takip edin beni diye sormadım. Saçma sapan görüş paylaşacaksaniz yazmayın lütfen
Göğüslerim iri ince belim ve güzel geniş kalçalarım var. Orta boylu ve fit görünen biriyim sporcu olduğumu düşünüp soran da oluyor bazen. Yani yüzümü falan beğenmem ama fizgimi çok beğenirim. Bazen oha fiziğin çok iyiymiş tepkileri geliyor ben de her ortamda bu konudan konusulunca benim fiziğimin de iyi olduğu söylensin istiyorum. Ki beğendikleri fizikler de benimkinin yanında kötü. Neden kıskanıyorum kendimi kötü hissediyorum sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yalnız oldugun ıcın oyle hıssedıyorsun.. sevgılı yapınca duzelır.. cunku onun tek ovecegı kadın sen olcagından
İnsanların iltifat almasını çekemiyorsun ve Dünyadaki en güzel fizik sendeymiş gibi davranıyorsun çünkü.
Evet çok güzel fiziğim benimkinden iyi olsa derim ama poposu yok memesi yok birini begenirlerse çekemem tabii
Belki iltifat eden kişi dolgun vücut sevmiyordur.
Ya öyle de ne bilim
Aynen ben mesela balık etli severim
Ya Bi rahat dur sal milleti kendine bak sen milleti ne yapacaksın
Ama kendimde bı onu beğeniyorum genelde başkaları da beğenir falan ama konusu geçince başkalarını söyleyince üzülüyorum
Tamam bebeğim sen güzelsin sen en iyisisin niye bunu kendine sorun ettin
Kıskanıyorum ki yani kendimi ortaya çıkaramam ki bı fiziğim iyi zaten onu da insanlar soylemeyince üzülüyorum
Bak şunu anla Bi çok kız tipi vardır ve her erkekte Bi çok farklı tiplerden hoşlanır kabul et ve itaat et
İtaat et derken?
Offff tamam ya
Hmm. Merakettiğim fiziğini o kadarmı iyi. Göster fiziği emrediyorum :)
Mall
Adın güzelmiş :)
dostum kimse sana iltifat etmek zorunda değil hem ilitifat bahane hoşlandığın kişiye yaklaşmak şahane yani senden hoşlanmayıp ondan hoşlanıyor olabillir
Ben birisini tanıyorum. Onun üzerine kimseyi tanımam abi. 100 üzerinden 200 veririm o kıza
Kim kanka burdan biri mi
Yok ya. İş arkadaşım
Ohaa açık falan giyiniyor mu peki
Evet ama çok fazla değil yerine göre
Arkadasinin fiziği senden güzel
Yok değil
Sönük bırakıyor seni
Ayn knk
Afferim
Kendinden eminsen derdin ne
İşte kendimi çok beğenmiyorum ama fiziğim cidden çok iyi hani ama arkadaşlar falan konuşunca konu bana da gelmeli en azından. Ne bilim çok saçma
Millet senin memeni kalçanı mı konuşsun
Ee başkalarınınkini konuşuyor
Güzel bir şey mi bu
Kızlar için evet
Biz konulursa ki iyi mi sizin için
Merak ettim şimdi seni 😊
Tebrikler
Konuşmak istersen beklerim 😊
Tamam en fizik sensin
Öyleyim aşko
Aşko mu öğğggh
Ahaja
Seve seve yorumlarız
boş ver
Özgüvenine ne oldu
Muhtemelen profil fotosu varken bana yurumussundur knk uğraştırma beni jdjs
Yok yürümedim
Herkesi hatırlıyor musun mxk
Bu sitede konuştuğum tek kişi var uzun zamandır kimseyle mesajlaşmıyorum ki kaldı ki yürüyeceğim :D
Sjjs belki yorumlarda yazmissindir ya da fotoma odaklanmissindid
Yorumlarda dalga geçiyorum genelde şu an yaptığım gibi :D
Hmm kesin öyledir jsjsjdj
Neden yalan söyleyeyim :D
Peki kanka
sidik yarışmasına girmişsin sen bence
Ok
Çok mu iyi fiziğin
Merak ettim seni 😅🥲
Aferin
Görüyüm bari 😝
😂