Hayatınızdaki insanın yaşınıza etkisi olabilir mi?

Evet bazı insanlar kıymetten anlamaz insan onlardan o kadar doğru ki yanlarında 50 yaşında gibi davranır. Bazı insanlar vardır ki üf desen sıkıntın olduğunu anlar ve mutlu etmeye çalışır o zaman da 17 yaşında hisseder ve ona göre davranırsın.
Açıkçası gerçekten ben bu duruma katılıyorum mesela ben 30 yaşındayım 25-30 yaşındaki insanla ettiğim sohbet ile 60-70 yaş arasındaki hatta daha fazla insana ettiğim sohbet çok değişiyor
Cevap
11Cevap
Evet olabilir yani mesela hayatınızda yanlış kişiler varsa sizi yorarlar streslendirirler bu yüzden de daha yaşlı gibi olursunuz ruhunuz yorulur bunun dışında eğer iyi insanları hayatınıza alırsanız da zor anlarda aynınızda olurlar sizi desteklerler ayda deneyimleri ile size fikir verebilirler. ama benim için fark yok yani ben hayatımda biri olsun olmasın zaten kendi deneyimlerime bakıyorum
Gerçekten de ben de genel olarak bu konuda insanlara uyum sağlayabiliyorum
Tabii ki eğer kafa dengiyse ruhunuz iyi anlaşırsa enerjileriniz de yüksek olur ama değilse enerjileriniz düşer.
Avukat sevgilim yaşımı küçültürmüştü bir keresinde.
Kaçlara inmiştin 😂
Kesinlikle olurr. Güzel seven bir adamla gençleşirim :D
Evet oldu. Yani bundan bir süre önce kötü durumdaydım. Ama gerçekten hayata döndüm yeniden gülmeye başladım hakkını ödeyemem hiçbir zaman 🙏
Hayatıma çok etki eder yanımdaki kişi. Bazen 9 yaşında biri olurum bazen 70 yaşında biri olurum.
Yaş yaştır caz yapmaya gerek yok diye düşünüyorum
😂😂 bu nasıl bi giderdi be
Bilmiyom ama sana yapmadım sjdnsn
Alınmadım zaten rahat 😄
Heh iyi bari 😂
Evet oluyor onun yasanmisligi ve tecrübesi ışık oluyo sanki hep aynı yaştayım
Yaş degisebilir ama hisler Asla
Anlaşıyorsam olamaz
Fiziksel olarak olmasa bile ruhen olur
Ruh yaşımı çok etkiliyor.
Kesinlikle katılıyorum buna
Olabilir