Selam ✨ Size sorulmasını beklediğiniz herhangi bir soru var mı? mesela özlediğiniz birinden gelen nasılsın sorusu ya da çok merak ettiğiniz bir konu da olabilir. ya da birine sormak istediğiniz bir şey var mı.

Selam ✨ Size sorulmasını beklediğiniz herhangi bir soru var mı? mesela özlediğiniz birinden gelen nasılsın sorusu ya da çok merak ettiğiniz bir konu da olabilir. ya da birine sormak istediğiniz bir şey var mı.

Teklifler gelebilir. Beklemiyorum, gelse de reddederim büyük ihtimalle ama yine de hoşuma gidiyor. İçimdeki o kelebek uçuyor mu uçuyor sonuçta. Onun haricinde üzgün veya durgun olduğumda benim yakınım olan kişilerin beni merak etmesini bekliyorum, yapan olmadı ama olursa unutmazdım :)
Ne sorum var ne beklenilen soru Barış 😀
Teşekkürllerr 😃
Rica ederim abla :D
Yiok, mümkünse bana soru sorulmasın😀
Tamam :D
Aferim 😀
Aferini kaptık yine :P :D
İsteyen istediğini sorabilir ama özellikle birinden beklediğim bir soru yok.
Cevap
11Cevap
Bekleyen değil de beklettiğim sorular olabilir. Onlara da canım ne zaman isterse o zaman cevap veririm😂
Öz güven %100 :D
"Neden erkeklere yüz vermiyorsun Pwlinsiu?" diye sorulmasını bekliyorum.
Neden erkeklere yüz vermiyorsun Pwlinsiu?
Evet çok haklısın çoğu karaktersiz, bu tür erkeklerin peşinde koşan kızlara acıyorum ben. çünkü mutsuz oluyorlar. ben aşka inanmıyorum ya da sevileceğime ondan, zaten peşimden koşan da yok sdfsdfsd
Hatırlamıyorum 1 ay olmuştur neden
Oha şimdi farkettim, sen ne zaman fenomen oldun ya?
Biraz oluyor knk :)
Tebrik ederim ✨
Teşekkürler 🌺🌺
Özellikle beklediğim bir soru yok aslında ama ara sıra sevdiklerimden, ailemden, arkadaşlarımdan "nasılsın?" sorusunu duymak iyi hissettiriyor. Bence önemli bir soru..
Hayır bana sorulmasını beklediğim bir soru Yok özellikle evlilik konusunda soru soran Her insanın çok güzel tersliyorum.
Daha çok... dışa vurmak gibi olmasın ama, "Benimle çıkar mısın?" diyecek olan biriyle tanışmayı dört gözle bekliyorum.
Evet, var. biri oturup söyle dikkatli dikkatli beni dinlesin istiyorum doğrusu
Sevdiğim çocuktan bı evlilik teklifi bekliyorum imkansıza yakın olsada dkekldjwldjwljdlsj
Beni kaçır desin yeterli gerisini 7 sülalesi düsünsün artık 💔
Bir kız Instagram dm’inden becerir misin yazdı 😀😀😀😀
çok zor bisey değil, çevremden nasılsın iyi misin sorusunu beklerdim.
Ailemin benim mutlu olup olmadığımı sormasını bekliyorum
Beklentim yok sadece sevecek birisi olsaydı daha iyi olurdu
Hımm sanırım henüz yok
Yok ya ben yasayan ölü misali bişey yok bende
Tabii ki olmaz mı çok var
Artık yorulmadın mı?
Evet var birisi var ismini merak ediyorum ☺🙏
Bilmemmm
Evet var.
Hayır yok
Bazen oluyor
Hayır yok