İlk defa gizli olarak soruyorum çünkü utaniyorm 😂😂 fesatlar dökülün bakım leeen
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Film açarım yotubede dizi yoksa ortamım fazla yok dışarda gezmeye bir nişanlım var durumlar karısık boş vakti onla doldurmaya gerek yok
Nişanlın varsa sikilmazsim
Nişan lım daha cok yoruyor anlaşamıyoruz kendi böyle cokça havalı birde durumu normal yani ondan üst düzey zengin villada oturan kuzenleri var onlarla görüşçek mişik bem yok dedim öyle hava atan villada oturuyoruz şuraya bu kadar miktar para harcadık havalarını sevmiyorum ayrıca senide eziyorlar dedim kendi durumu normal o üst düzeyliler eziyor onuda hala görüşmek istiyor oda benim yeğnümi istemedi filan kavga ettik her konuda odun ve kırıcı şekilde uzaklaştırdı kendinden aşağılık bir insan kızmısın seni deneyim nikahtan bi gece önce cümlelerini kullanan bir aşağılık daha önce cvbını vermiştim kızım diye öyle deneyim demek cok aşağılıkça soğudum kendisinden hiçte dediğin gibi değil keşke öyle olsa
Ohaa senin için dolu kızım. Gel dertleşelim
Yani o havalı insanları takma diyor bana gelip nişanda gelin sarılmadı yaklaşmadı havasından o yaklaşmayınca bende yaklaşmadım sen sarılcaktın da bilmemne diyor o kimki ya dedim ben ona mujtaç birimiyim niye ben yalvarıyor durumuna düşücem dedim ailemi de ayırıyorsun kendi tarafın savunma akıyor dedim
Ayrılmam zor neden zor herşeyi aldık her şey ayarlanık ama cokca bıktım
Benim derdimin çözümü yok boş ver duaya sığınmışım ailemde sıkıntı ediyor dedikodu olur diye ayrılamıyorum
Hayır herşeye hazırlanmak ayrilmaniza engel olamaz asla. Davetiyeler dağıtılsa bile
O öyle ailem kendide sıkıntı lafa cok bakıyorlar oğlan bir nevi tehtid etti işte duygularımla benle oynadılar diyip iftira atarım diye
Tanınan aileyiz sıkıntı ediyorlar cok
Durum vahim desene 🙄
Aşırı ya düşün festivale gidicektik buranın iline bu hafta herzaman gittiğimiz yerde değil o havalı kuzenlerini toplıcaktı başıma ben istemiyorum öyleyse madeö ben 9 10 yaşındakş yeğende gelsin dedim yok alma gelmesin dedi sen ailemş ayıramazsın ben ayırıyorsam sebebi var eziyorlar resmen insanı muhattap olmak istemiyorum dedim resmen bela adam ya valla insan ister yanlız gezsin keyfini cıkartsın hu havalıları çağırıyor öyle insanları ezilse bile takmıyor umrunda değil onu aşağılamaları nasıl kapasite anlayamıyorum bunu birde bilip kabullenemiyor
Bişe dicem ikimizde gizliyiz zaten bir birimizi nasıl bulacaz?
Dur şimdi açıpa geçip hizliye gircem hemen mesaj at
Tamamdır attim
Noldu?
Noldu da begenemedinmi
dizi izlerim
Bana öyle şeylerle gelme 😂
Dışarı cıkarım
Gece hayatına peki?
Film izlerim
Mesela
Stranger things
Duymadım ama kaydettim izliycemm