Benim asiri yuksek derece sosyal fobim var yuksek dereceden kastim yabanci insanlari birak ailemle bile konusmakta cekiniyorum hic odamdan cikmiyorum hatta bu sorunum okul hayatimi asiri derecede etkiledi ailecek yemek yerken bile tabagi alip odama geciyorum odamda tek basima yiyorum aslinda krese ilk basladigimdan beri bu problemim vardi ama bu kadar siddetli derecede degildi saka yapmiyorum hic arkadasim yok pandemide basladi bu kadar kotu derecede sosyal fobim karantina oldugu icin yilda max 7 kere cikmisimdir disari ve sonra 2021 yili benim 11. Sinifim baslamisti ve okula gitme cesaretini bulamadim kendimde ve aciga gectim lise bitene kadar aciktan okudum derslerim inanilmaz iyidir ama bu sene sinava giricem cok yuksek bir universite hedefim var ama o kadar korkuyorumki okula gitme cesaretini bulamayip mezuna kalirsam diye bu yil Mart ayinda psikiyatriste basladim her ay gelmemi istedi ama devlet hastanesinde bir doktor ama baya ilgili yani bugun sey diye dusundum “aman boş ver omur boyu buna tutsak kalicam zaten” aynen bu cumleyi kurdum sizce psikiyatriste gitmeyi birakiyim mi devam mi ediyim sosyal fobiden kurtulabilir miyim ben kucuklugumden beri böyleyim ama son zamanlarda cok fazla siddetlendi ne yapiyim sizce bu yil 10 dan fazla kez disari cikmamisimdir yani ne yapmaliyim lutfen tavsiye verin cok ihtiyacim var
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?