Evlenemeyeceğim düşüncesi?

Öncellikle merhaba arkadaşlar. Hayatım boyunca herşeyin en ince detayına kadar düşünüp durdum kendime bazı şeyleri hak göremedim hep en kötüsünü düşünerek hayatımı mahvettim. Hayatım da her daim tektim sevgiyi de ilgiyi de başka yerlerde aradım çok fazla hata yaptım hatalarımın bedellerini kendime çok güzel ödettim :) Kendime saygımı değerimi sevgimi bitirdim kimseden duymuyorken kendime olanı da kaybetmek ile çöküntüye uğradım. Bir bayan olarak yetiştirilme tarzımızın altında eziliyorum birşeyler yaşamış olabilirim ama bu durumdan dolayı tercih edilicek evlenilicek bir insan değilmişim gibi hissetmekten evli olup mutlu olan insanları görüp ağlamaktan yoruldum. Evlilik için can atan bir insan değilim ama sonuç itibari ile bir bayanım anne olmak evli olmak isteyeceğimi biliyorum. Hayatımda yaşadığım şeyleri saklayarak bir insan ile beraber olamam bunun vicdanı ile mutlu olamam bunu biliyorum bunların sorulmasının da kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum ama beni hiç bir şey yaşamamış bir insan gibi bilmesini istemem yarın bir gün karşısına çıksın istemem. Ben kimsenin geçmişi ile ilgilenmedim bu zamana kadar insanız herkesin eksiklikleri farklı doldurma yolları farklı denemeleri öğrenecekleri farklı hepimiz bir yol seçiyoruz sonuç itibari ile iyi ya da kötü böyle düşünmemem gerektiğini de biliyorum ama buna engel olamıyorum pişmanlıklarımdan mı kendime öfkemden mi onu da bilemiyorum lütfen konuları farklı yerlere çekmeden konuşalım :)
Evlenemeyeceğim düşüncesi?