Kişilik & Karakter Yabancı biri olsaydın sana hangi isim yakışırdı, söyleyeyim mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin <3 Yabancı biri olsaydın sana hangi isim yakışırdı, söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin olur. zaten yabancılara çok benzetiyorlar beni. sanırım kumral ve mavi gözlü olduğum için. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Lowell
cafestella Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ay ben bu soruyu çok beğendim neymiş benim adım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Isabella Yorumla cafestella +1 yıl Teşekkür ederimm uyumlu geldi 🧡 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Kapağımda fotom var söyle bakalım ne olcakmıs benim adım 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. pekala bekliyorum bakayım ikinci vatandaşlık ismimi bulabilecekmisin? :D 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olur 😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Anna Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Umarım çok zorlamam seni 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Alessia Yorumla AliceMixfield +1 yıl Beğendiim Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl söyle bakalım var ben kim olmak 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Abraham :D Yorumla Punisher-34 +1 yıl 🙄 ABD başkanı olamam Sebestian olsun Yorumla Soran +1 yıl Sebestian da hizmetçi idi. d Yorumla Punisher-34 +1 yıl Benim bildiğim vampir olan 🤭 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen tahmin et benimkini 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Frank Yorumla OnurcanANK +1 yıl Frankmi 🙄 snfjajr Yorumla Soran +1 yıl Mis gibi isim işte :D Yorumla OnurcanANK +1 yıl Vur dedik öldürdün ya Yorumla OnurcanANK +1 yıl Sanki türkiyede muzaffer ismi konmuş gibiyim Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söyle bakalım ☺ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Keanu Yorumla mertcanturk +1 yıl İyiymiş 😇🙏☕ Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ricky Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Söyle gelsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Johnny 💁🏼♀️ Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Harvey Yorumla Carlosroberto +1 yıl Batman filmindeki Harvey Dent aklıma geldi. Teşekkür ederim. Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Soyle 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hector Yorumla Dinazortreni +1 yıl Eyw bi sey sormak istiyorum fenomen nasil. oldun ben nasil olurum Yorumla Soran +1 yıl Fenomen olabilmek için hakkında bilgi sahibi olduğun konu etiketinde sürekli paylaşım yapman gerekiyor. Paylaşımların kaliteli olmalı ve imla kurallarına dikkat etmelisin. Kimseyle tartışmaman da gerekiyor. Yorumla Dinazortreni +1 yıl İste o ensonuncusu zor Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Söyle ~ ℳ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Emily Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur, söyle 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Olivia Yorumla primadonna_girl +1 yıl Ay güzelmiş teşekkür ederim 🦋 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Söyle bakalım 🤔 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Arthur Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Efsane kralın ismi eyvallah 🙏 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Adrian Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Edriyıın :D ya bu olmadı :D Yorumla
Tesettürlü_Bacınız Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Söyle? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Emily Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Söyle bakalım 🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cedric Yorumla Sanal_Adam +1 yıl Yaşasınnn hiç büyümiycemmm 🤣 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Buyurun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hannah Yorumla Illecebrous +1 yıl Koşmuş teşekkürler 🙏 Yorumla Illecebrous +1 yıl Hoşmuş pardon Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Francis Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Richard 💁🏼♀️ Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Sir Richard diyorsun 😂 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Söyle 🌝 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Perla Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Güzel isim 🦪✨ Yorumla Soran +1 yıl Anlamı da güzel ❤️ Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tamam söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Christiana Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bloom Yorumla Samaranınintikamı +1 yıl Bloom ismini severim teşekkürler. Yorumla Soran +1 yıl Ricalarr Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Benjamin Yorumla hadihemengidelim +1 yıl Hımm Yorumla
Sakaprensi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 101% +1 yıl soyle bakalım 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gregor Yorumla Sakaprensi +1 yıl o ne be 😅 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Buyur lütfen 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Steve Yorumla Gökay90 +1 yıl Beğendim he 😂 teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
FurkanWinch Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Michael Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Derek Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Teen Wolfta oynuyordu 😂 güzel beğendim Yorumla
omerkabit32 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben kendime montiel ismini yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yine Hasan olurdu. Zaten Arapça kökenli 0 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl cok merak ettim 😂 lutfen max mizah kullan 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Annabel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Ricalar 💁🏼♀️ Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Elliott Yorumla Carmena +1 yıl Öyle isim mi varmış 😂 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tabii buyrun. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Richard Sonasık24 +1 yıl Teşekkürler. Soran +1 yıl Ricalar
Tolgayağız Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ben? :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Michael 💁🏼♀️ Yorumla Tolgayağız +1 yıl 👍🏻😁 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Olar 0 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sole 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söyle merak ettim 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Söyleyebilirsin olur. zaten yabancılara çok benzetiyorlar beni. sanırım kumral ve mavi gözlü olduğum için.
Lowell
Ay ben bu soruyu çok beğendim neymiş benim adım
Isabella
Teşekkür ederimm uyumlu geldi 🧡
Kapağımda fotom var söyle bakalım ne olcakmıs benim adım
pekala bekliyorum bakayım ikinci vatandaşlık ismimi bulabilecekmisin? :D
Olur 😊
Anna
Umarım çok zorlamam seni 😂
Alessia
Beğendiim
söyle bakalım var ben kim olmak
Abraham :D
🙄 ABD başkanı olamam
Sebestian olsun
Sebestian da hizmetçi idi. d
Benim bildiğim vampir olan 🤭
Sen tahmin et benimkini
Frank
Frankmi 🙄 snfjajr
Mis gibi isim işte :D
Vur dedik öldürdün ya
Sanki türkiyede muzaffer ismi konmuş gibiyim
Şatodaki Adam Gabriyanda
Söyle bakalım ☺
Keanu
İyiymiş 😇🙏☕
söyle
Ricky
Söyle
Sandra
Söyle gelsin
Johnny 💁🏼♀️
Olur
Harvey
Batman filmindeki Harvey Dent aklıma geldi. Teşekkür ederim.
Rica ederimm
Soyle
Hector
Eyw bi sey sormak istiyorum fenomen nasil. oldun ben nasil olurum
Fenomen olabilmek için hakkında bilgi sahibi olduğun konu etiketinde sürekli paylaşım yapman gerekiyor. Paylaşımların kaliteli olmalı ve imla kurallarına dikkat etmelisin. Kimseyle tartışmaman da gerekiyor.
İste o ensonuncusu zor
Söyle ~ ℳ
Emily
Olur, söyle
Olivia
Ay güzelmiş teşekkür ederim 🦋
Rica ederimm
Söyle bakalım 🤔
Arthur
Efsane kralın ismi eyvallah 🙏
Söyle
Adrian