Dayanamıyorum ne yapacağım?

Psikolojik destek alıyorum. Anksiyete, OKB ve bunun gibi birçok sorunla baş başayım. Özellikle de okb beni çok yoruyor, yaşama isteğim kalmadı artık. Cinsel obsesyonlar, ahlaki obsesyonlar ve durduramadığım bir suçluluk duygusu, ben böyle biri değilim neden bu benim gözümün önünde canlanıyor, neden bunu düşünüyorum diye kendimi sorgulamaktan nefes alamıyorum artık. Hayattan bir gram zevk alamamaya başladım. Psikoloğum ile görüştükten sonra bir rahatlama geliyor ama sonrasında kötü şeyler yine zihnimin içinde dolanıyor, gözümün önünde canlanıyor. Kendimden tiksiniyorum hatta nefret ediyorum. Kimseyi hak etmediğimi, kötü bir insan olduğumu bile düşünmeye başladım. Günlerce haftalarca ağlıyorum nefes alamıyorum artık. Psikoloğum bu düşünceler girici düşünce, seni huzursuz edecek ama sen bu düşüncelerin sana ait olmadığının bilincinde ol dedi. Kendime bunu hatırlatsam da bana yeterli gelmiyor. Erkek arkadaşım var, onun hakkında ailesi hakkında, kendi ailem hakkında sık sık çirkin görüntüler ya da benim de dahil olduğum çirkin düşünceler geliyor. Bunları düşünecek bir insan değilim ben çok ağlıyorum gerçekten. Sevgilimin yüzüne bakamiyorum artık, aileni şöyle düşündüm böyle aklıma geldi içinde ben de vardım diyemiyorum. Gerçekten psikolojim çok bozuldu. Böyle devam etmiyor intihar etmeyi düşündüğüm bile oldu. Hâlâ daha düşünüyorum desem yalan olmaz. Kimsenin sevgisini hak ettiğimi düşünmüyorum. Psikoterapi alıyorum ama maddi durumlar nedeniyle psikiyatriye gitmeye param bile yok. Devlet Hastanesi'ndekiler zaten vasat diyorlar. Erkek arkadaşıma bunları asla anlatamam olay çok farklı yerlere gider doğal olarak. Dayanamıyorum artık nolursunuz yardım edin, bu aptalca düşünceler ve görüntüler, beni bu derece utandırıp kendimden tiksindiren, nefret ettiren her şey bu saçma hastalığın içinde mi? Ben hiç düzenlemeyecek miyim nolursunuz yardım edin ne yapmam gerekiyor 😭😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yorum yaparken bu hastalıklarımı da göz önünde bulundurun ve daha hassas davranın. Gerçekten bu gidişle kafayı yiyeceğim daha da
Dayanamıyorum ne yapacağım?