Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Parmak kütletme alışkanlığınız var mı?
Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı.
Hayır alışkanlığım yok sadece stresten dolayı bazen yapıyorum istemeden ama rahatlatığı için yani alışkanlık olduğu için değil pek fazla. bazen de boynumu kütletirim.
el parmakları, el bileği, ayak parmakları , bel ve boyun her gün kütletiyorum. kütletmezsem ya da o ses çıkmazsa yaşadığım huzursuzluğu anlatamam bile. bi anda daralıyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hayır alışkanlığım yok sadece stresten dolayı bazen yapıyorum istemeden ama rahatlatığı için yani alışkanlık olduğu için değil pek fazla. bazen de boynumu kütletirim.
Her yerimi kütletiyorum
el parmakları, el bileği, ayak parmakları , bel ve boyun her gün kütletiyorum. kütletmezsem ya da o ses çıkmazsa yaşadığım huzursuzluğu anlatamam bile. bi anda daralıyorum ya
bilek ve parmak kütletme sıkıntım var
parmak sıkıntı değil de
bilek sıkıntı maalesef neredeyse 10 11 yıldır :/
sadece parmaklarla kalsa iyi :) özellikle bazen takılıyorum ve ayak bileğimi onlarca kez seri halde kütletiyorum :))
Kimse yokken evet yaparım. Ama birilerinin yanında yapmam çok kaba geliyor bana.
Tıbbi bir tedavi o. Östeopati deniyor. Umuriliğim dahil her yerime yaptırıyorum.
Ooo sık sık yaparım özellikle de stresliyken
çokz ararlı bir durum zira eklemlerin arasına hava birikiyor ve sonrası eklem romatizması
Bazen yapıyorum ya ansızın oluyor ve tüm parmakları bitirmeden kapanmıyor
Deniyorum insanlar nasıl yapıyor diye de canım çok acıyor yapamıyorum ben 😄
Evet sadece bitik aptiyi döveceğim zaman 😂😂😂
Aslında yoktu ama şu sıralar bir anda yapmaya başladım
Eskiden kütletiyordum artık bıraktım mesleki anlamda beni etkilememesi için
Vardı bıraktım
Önceden vardı ama şu an yok
Parmak ne ki ben tüm vücudu kütletiyorum 😄
Parmak , ayak , bel , boyun ne varsa yapıyorum
Aşırı nefret ederim yapandan da haz etmiyorum 🙄
Alışkanlığım yok ama arada yapıyorum.