Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur nokta.
Günaydın 🌺

Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur nokta.
Günaydın 🌺
Hakkımda söylenenleri sallamıyorum. Umurumda olan çok az şey var zaten hayatta. Konuşmak isteyen yüzüme de konuşabilir net ama ne kadar tınlarım orası başka. Bir lafa bakıyorum laf mı, bir de söyleyene bakıyorum insan mı diye :D Keyifli günler..
Hayır hakkımda kim ne diyorsa desin ben hiç bir şekilde kulak asmam yani dinlemem. zaten ağzı olan konuşuyor insanlar bazen sırf çekemedikleri için ya da kötü oldukları için herkesin hakkında atıp tutabilirler ben bunlara takılmıyorum zaten beni seven ve beni tanıyan kişi bana güveneceği için sorun olmaz. yani bir kişi hakkımda atıp tutsa da zaten arkadaşım dediklerim o kişinin söylediklerine bakmazlar ya da inanmazlar bende aynı şekilde zaten kim ne demiş bakmıyorum ben kendimi bildikten sonra kimin ne söylediği umurumda olmazdı. ama şu da var mesela bir kişi değer verdiğim bir insansa hakkımda ki düşüncelerini umursarım o zaman.
Neler neler söylendi neler neler söylenmiş. Beni bilen bilir gram umurumda olmaz. Ben evimde bacaklarımı uzatmış kucağımda kedim, elimde çayım keyfime keyif katarken milletin hakkımda konuşmaları götümü kaldırır 😃
Uzun süredir sitedeyim. Hakkımda çok olumsuz şeyler söylendi. Ben kendimi bildiğim için aldırış etmedim. Hatta hakkımda konuşan birinin mesajını gördüm benim için dediklerinin aynısını yapıyordu güldürdü o an beni
Cevap
35Cevap
Hayır takmıyorum. Konuşan kendi pisliğini örtmek amacıyla konuşuyor ve yargı dağıttığını iddia edenler pislik içinde bogulanlar bana göre...
Önce bi söyleyene bakarım be esmerim..🤭
Genelde boş insanlar konuştuğu için de umrumda olmazlar..😃
Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye
Ne deniyordu ona hee çokta fifi 🤣🤣🤣 birde şey vardı itim söyler totom dinler örnekleri cogaltabilirim istersen
Tisikkurler 😜
Çok eskiden kısıtlardım kendimi. Elalem ne der şu ne söyler diye diye çok şey sahibi olamadık. Onun için umrumda değil artık, kim ne derse der. He he deyip geçiyorum.
Evet asarım sonra dinlerim sonra bir sigara yakar güler geçerim 😃 hayat benim hayatım yanlışıda doğrusuda benim yaşadığım benim bedel ödediğim bişeye kimse yorum yapmasın
değer verdiğim kişilerin ne düşündüğünü önemserim benim için sıradan insanların hakkımda ne düşündüğünün önemi 0
Kim söylüyor ne söylüyor bakarım. .. olmadık lafı gider ağzına sokarım arkamdan kimse hakkımda atıp tutamaz
Burdakiler hakkımda birşeyler söyleseler nolur söylemeseler nolur ciddiye alınacak bi yer değil 👉🏻👈🏻
Neler neler söylendi. Bir ara takıyordum sonraları umursamamaya başladım. Allah'a havale ediyorum elbet çıkar bir yerden.
Asmam. İçindekini yansıtır insan, dünyaya baktığın pencere güzelse her yer çiçeklenir.
Pek takmam ama hoşuma da gitmez ben kolay kolay unutmam
Kendimden emin olduğum için hepsine kulak tıkardım @çoktaumurumda
İster istemez kulak asıyorum sinirlerim bozuluyor.
Lafa bakarım laf mı diye birde adama bakarım adammi diye
Allah bilir hskkımds neler deniliyor umrumda mı hayır
Yakın çevremse önem veririm, değilse he der geçerim ~ ℳ
Özellikle 30’lara geldikten sonra kimseyi takmıyorum tavsiye ederim.
Kötülüklerimi söylesinler de iyiliklerimden bahsetmesinler olağanüstü bir şey yapmışım gibi
İster istemez rahatsız olurum bulursamda hesap sorarım
Kendimi bildiğim için istedikleri kadar konuşsunlar takmiyom beni bilen bilir konuşan da zaten kareketrsiz insanlardır o yüzden boşa kafa yormam
Umrumda olmaz arkamdan konuşurlar anca ve kıskandıklarından arkamdan konuştuklarını bildiğim için hiç umursamıyorum
Ağızlarının payını veririm Ben kendimi bildikten sonra çok bir önemi yok ama gene de cevabımı verir sustururum
Elbette asarım. Cevap hakkı doğuran bir durum var isede kullanırım ya da davalık. Umursamam demek kadar eblehçe bir şey olamaz
Herkes dönsün totosuna baksın
Umursamaz biri değilim konuşulan şeyler kötü yöndense düzeltmeye çalışırım
Umrumda değil beni bir Allah bide ben biliyorum ya diğerleri hiç dert degil
Bazen çok takıyorum bazense hiç umrumda olmuyor
Asarım ama çok takmam
Umrumda olmaz
Ben buyum deyip geçiyorum
Kimin söylediğine bağlı olarak değişir
Ne demişler lan diye kahkaha atarım ben 😂
Takmam bile arkamdan konuşma yüzüme söyle derim.
Söyleyen kişiye bağlı
Kimse arkamdan konuşmuyor ki 🤷♂️
Ne söylendiğine ve kimin söylediğine bağlı.
Kulak asmam bu umursalık insanı çıldırtır
Asarım
boyutuna bağlı
Yok asmam
Kulağımın ne suçu var niye asıyım
zerre umrumda olmaz
Pek degil
Hayır
Umurmama
Umursamam
Evet
Evet