Kişilik & Karakter Nefret ettiğiniz birisiyle aynı evde yaşayabilir misiniz? bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bazen şartlar bunu gerektirir, nefret ettiğiniz kişiyle aynı çatı altında yaşamak zorunda kaldınız diyelim, neler olurdu? Çok zor bir imtihan olurdu gerçekten 😄 Nefret ettiğiniz birisiyle aynı evde yaşayabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Mecbursan yaşarsın ama o hayat sana bir şekilde Cehennem olur 1 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Nefret ediyorsam benim için büyük bir sebebi var. Daha önceden nefret ettiğim birisiyle aynı evde yaşadım ama artık yaşamam. 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaşayabilirim ama nefret ettiğimi çaktırmadan değil illaki belli ediyorum 😃 1 0 Yorumla
Onelannnn Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Sus sus hatırlatma tam bir kâbus 🤦🤬🤬🤬 katil olmadığım için şükrediyorum 2 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaşayamam ysptığı her hareket attığı her hareket gözüme batar kavga çıkarırım 1 0 Yorumla
Atarca07 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 76% +1 yıl Yaşanıyor maalesef zorundaliklar dolayisiyle ama mecbur değilseniz orası ayrı 1 0 Yorumla
kеdicik Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 87% +1 yıl Kötü bir durum gerçekten. Görmezden gelirdim herhalde. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zor bir durum ben yapamam sinir krizi geçiririm yani cevabım hayır 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yaşıyorum ablamla ama nefret dolu olan kendisi. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. iti bağlasan durmaz ejdjdjska 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Allah korusun yaşayamam 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Mecbur değilsem hayır 1 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ölür müsün öldürür müsün diyoruz biz bu duruma 🤣 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok zor ya katlanması pek mümkün olmaz 1 0 Yorumla
Ezious Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çok zor bu bir yerden sonra inceldiği yerden kopar 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Yaşayamam 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. yaşamam tabiki 1 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mecbursan yaşarsın ama o hayat sana bir şekilde Cehennem olur
Nefret ediyorsam benim için büyük bir sebebi var. Daha önceden nefret ettiğim birisiyle aynı evde yaşadım ama artık yaşamam.
Yaşayabilirim ama nefret ettiğimi çaktırmadan değil illaki belli ediyorum 😃
Sus sus hatırlatma tam bir kâbus 🤦🤬🤬🤬 katil olmadığım için şükrediyorum
Yaşayamam ysptığı her hareket attığı her hareket gözüme batar kavga çıkarırım
Yaşanıyor maalesef zorundaliklar dolayisiyle ama mecbur değilseniz orası ayrı
Kötü bir durum gerçekten. Görmezden gelirdim herhalde.
Zor bir durum ben yapamam sinir krizi geçiririm yani cevabım hayır
Yaşıyorum ablamla ama nefret dolu olan kendisi.
iti bağlasan durmaz ejdjdjska
Allah korusun yaşayamam
Mecbur değilsem hayır
Bağlasalar durmam
Ölür müsün öldürür müsün diyoruz biz bu duruma 🤣
Çok zor ya katlanması pek mümkün olmaz
Çok zor bu bir yerden sonra inceldiği yerden kopar
Yaşayamam
Gebertirim ben onu sanırım🤭🤭
Kalıyorsun yurt olsun ev olsun mecbur 😅
Bu soru mu tabikide yaşayamam
evet yaşarım, yaşıyorum da