"Öfken taş doğursun, söksün yüreğini yerinden."
Müslümanlara bu kadar zulmedip birde Müslümanlardan saygı sevgi bekleyenler var ya, işte en çokta onlardan intikam alacağız.

"Öfken taş doğursun, söksün yüreğini yerinden."
Müslümanlara bu kadar zulmedip birde Müslümanlardan saygı sevgi bekleyenler var ya, işte en çokta onlardan intikam alacağız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Düşünce yapin güzel ama herseyin bir vakti var İslam galip olacak hak ve batıl savaşı ezelden beli var
Evet bekliyoruz bekleye bekleye anamız ağladı zaten kardeşim. İslam ülkelerinin başında bu liderler olduğu sürece daha çok bekleriz.
Yanlış dusuncedesin her şey vakitte esir kimse bir şey yapmasa dahi İslam galib gelecek bu durumda herkes kendi kalpine baksın bir başkasına eleştiri degil
LOL Müslümanlar zulüm görürken Müslümanların yöneticileri hiçbir şey yapmıyorsa tabikide eleştireceğim.
O işler bildiğin gibi kolay değil şu an yapman gerken kalpinle buğz et
Benim yapmam gereken o, ama yöneticilerin yapması gereken İsrail’e kısas yapmak, İsrail’e saldırmak. İsrail kadın çocuk demeden Müslümanları katlediyorsa, Mescidi Aksa’yı yakıyorsa ve o kadar Müslüman ülke İsrail’e bir taş atmıyorsa yazıklar olsun o yöneticilerin hepsine.
☁️Resulullah (sav) şöyle buyurdu:
“Allah katında dünyanın yok olması, bir Müslümanın öldürülmesinden daha iyidir.”
📚(Tirmizî, Diyât, 7)
Bir değil, bin değil, milyonlarca Müslüman öldürüldü. Ve Müslümanlar hiçbişe yapmadı.
Allahin nuru tamalanaçak Türkiye mazlumun yaninda
Amik ovası savaşı hadis şerife bak
Türkiye İsrail’le el sıkıştı.
Amik ovası hadisi şerife bak
Dünyanın anahtarı Kudüs Kudüs'e sahip olan dünyaya sahip olur
El * bilir
şu an İsrail’in başkenti Kudüs, Kudüs’e sahip olan yahudiler. Yani?
Dünya şu an yahudiler elinde
Hak galib geleçek
Dünyayı yöneten her zaman Allah’tır. Müslümanlar korkaklıklarını böyle kapatmaya çalışmasınlar. Tarihte sürekli zulüm görmüş yahudiler bile Müslümanlara zulmediyorlar. Aciziz.
Asla asla Osmanlı mazlum yanında durdu şuna yahudi varsa Osmanlı sayesinde
Sen yahudilere mazlum mu diyorsun?
Zamanımda onları yakiyorlardi
Şimdi Müslümanlara zulüm yapiyorlar
Kafirlerin hepsi zalimdir. İster yakılsın ister yakılmasın. Acıma yetime, gelir koyar G.. tüne demişler. Doğru da demişler. Keşke atalarımız zamanında Yahudilerin hepsini öldürseydi, şimdi Müslümanlar zulüm görmezdi.
Allah bilir ben bilemem demek düşer
Doğru.
Onun için dua et kalbinle bugz etmek lazim
Elimiz yokmuş gibi kalbimizle buğzetmeye devam.
Hadisi şerif var kalbinizle buğz ediniz diyor araştir
Resulullah (sav) buyurdu ki:
“Bir kötülük gördüğünüz zaman onu elinizle, gücünüz yetmezse dilinizle, ona da gücünüz yetmezse kalben buğz ediniz.”
(Müslim, İman 78; Tirmizi, Fiten 11)
Sen elin yok mu? Kör müsün sağır mısın? Elinle de bir şeyler yapabilirsin. İyi düşün. Senin bir erkek olarak, Müslüman kadınlar zulüm görürken kizlarsoruyorda dolaşmanın pekte buğzetmek olduğunu sanmıyorum. Birşeyler yapabilirsin, korkusuz olursan.
~Nisa Suresi~
﴾75﴿ Size ne oldu da Allah yolunda ve “Rabbimiz, bizi halkı zalim olan bu şehirden çıkar, bize tarafından bir sahip gönder, bize katından bir yardımcı yolla!” diyen çaresiz erkekler, kadınlar ve çocuklar uğrunda savaşmıyorsunuz?
Şimdi beni takip edenlere sor bakıyım kime ne kötülük yapmışım bir sor bakalim
Bugz etmekden başka elden bir şey gelmiyor , eğer bir savaş olsa Allah şahit en önde biz oluruz
2 tür ordu var 1 normal ordu 2 ordu dua ordusu
Düşünce yapin güzel ama yanlış düşünüyorsun
Bu kadar Müslüman ölmemeliydi. Bir şeyler yapmalıydınız.
Hersey imtihan dünyası olum bir kurtuluş baki hayat bu dünya gelip geçici dunya
Son 25 yılda savaşlarda ölen Müslüman sayısı 12,5 milyon. "En büyük katliam, soykırım" diye anılan holokostta ölen Yahudi sayısı 6 milyon, ölen Müslümanların yarısı. Ne savaşmayı bildiniz, ne duyurmayı. Siz Müslüman erkekler hiçbir şey yapmadınız. Kabul et.
Kimse hiçbir şey yapmasa dahi İslam galip gelecek allahin dedigi olur herseyin bir saati zamanı var
Erdoğan desin savaş var bu ülkede en kötü insan bilene savaşır
8 milyonluk israil için 2 milyar müslüman ebabil bekliyorsa, ebabiller gelse israil'i değil bizi taşlar.
her şey vakitte esir Müslümanlara yardım etmek istiyorsan ilk önce kendini duzelt
Erdoğan İsrail’le el sıkışır anca.
Yanlış yoldasin Erdoğan şu an Müslümanlarının neredeyse halifesi adam turan ordusu kurdu yanlış yoldasin
Gahahahaha Erdoğan İsrail’le el sıkıştı?
Olabilir rest çektiğinide şöyle hadi vanminut dediği şöyle sen çok çok yanlış düşünüyorsun kendine gel yani iyi bir şey yaptığını zannediyorsun ama suçu başkasına atıyorsun nefsini kontrol et kardeş
One minut dedi sonra İsrail’den özür dileri, İsrail Mavi Marmara’da 10 Türk’ü öldürünce İsrail’e hiçbir şey yapmadı tam tersi Türklere kızdı “bana mı sordunuz Filistin’e giderken?” dedi, “İsrail devletinin yaşama hakkını kimse tehdit edemez” dedi. Sen neden bu dediklerini görmüyorsun?
Bilmediğin olaylar var
Yanlış düşünüyorsun
Aynen kanka sen dünyanın tüm sırlarını biliyorsun illuminati falan
Ben bilmiyorum daha öğrenecek çok şey var kardeş
“Eğer benim emir komuta merkezim bana ‘papaz elbisesi giyeceksin’ diyorsa, papaz elbisesini giyer o şekilde görevimi yaparım” diyen Erdoğan İslam Halife’si aynen 🤣🤣🤣🤣🤣
Anlamak istesen anlarsın senin doğrun sana benim doğrum bana