Kişilik & Karakter Tersiniz nasıl? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncell Tersiniz nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Çok kötüdür ve inatçıdır 0 0 Yorumla
AdaletinHukumdarı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Açıkçası tersim çok kötüdür Bir de bir insanın gıcık olduysam o kadar iğrenç bir kişilik oluyorum ki yani ben kendimi bile sevmiyorum 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kendimi kaybettiğim bir kısım var o kısımda kendimi tanımakta güçlük çekiyorum 0 0 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. kolay kolay sinirlenmem. egernsinirleniyorsam gercektennkarsimdski bunu basarmis demektir ve mumkun oldugunca uzaga gitmesini öneririm 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çevirip bakmak lazım 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Hep düzüm ama neyse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok kötüdür ve inatçıdır
Açıkçası tersim çok kötüdür Bir de bir insanın gıcık olduysam o kadar iğrenç bir kişilik oluyorum ki yani ben kendimi bile sevmiyorum
Kendimi kaybettiğim bir kısım var o kısımda kendimi tanımakta güçlük çekiyorum
kolay kolay sinirlenmem. egernsinirleniyorsam gercektennkarsimdski bunu basarmis demektir ve mumkun oldugunca uzaga gitmesini öneririm
Fena değildir sanırım :P
Allah korusun
Çevirip bakmak lazım
Off cok pis
Hep düzüm ama neyse
Piss