Dayı bi mekana gittik bu gece Samsun'da Kelin Yeri adlı mekan. Menemenci hem efsane menemen yapıyorlar hem ortamda eski alet edevatlar var koleksiyon yapmışlar hep. Samsun'dan yolu geçenlere tavsiye ederim.
Aa çok müthiş bir tesadüf, gerçi inanmam orası ayrı da ben de izlediğim dizi ve filmlerin “notlar” bölümünde koleksiyonunumsu bir şeylerini yapıyorum 😃yapımlara başlayıp bitirdiğim tarihi not alıyorum böylece şirin bir anı kalmış oluyor. Seviyorum bu tür şeyler yapmayı
Şu an ben de 150 küsür olması lazım vinçler kamyonlar otobüs vs karışık metal oyuncak araba koleksiyonu yapıyorum. Hatta bisiklet lastiğinin içine çıtalardan raf yapıp odama astım içine oyuncakları koydum canım sıkıldıkça dolaptan alıp yer değiştiriyorum oyuncakları daha dün minik forklift paletli kepçe ve mikser oyuncağı aldım 😂😂
Umarım satmak zorunda kalmam 😂😂 gerçi şu an satsam iyi para eder. 4 sene önce tanesi 200 liraya aldığım 4 tane ferrari metal araba var şimdi tanesi 1000 lira renkli renkli vosvoslar var 25 liraydı onlar şimdi 199 lira dün gördüm 😂😂
Yok kolay kolay satmam onları ben diye düşünüyorum gerçekten çok Güzel mutlu edici aktivite ama arkadaşlar ile ne zaman dışarı çıksak nereye gidelim sorusuna ilk ben cevap verip oyuncakçıya diyorum 😃
Evet kitap ayracı koleksiyonum var ve ahşap kutulara karşı ilgim var. Sürekli ahşap kutu alıyorum boy boy 😅😅 Yalnız o asılı şeylerde anneannem para saklıyordu😂