Ben benim yaşıtlara yetişemiyorum ders çalışmaktan msmslslsls

Yeni nesil İngiliz galiba… bizim kullandığımız dil Türkçe diye hatırlıyorum ilkokul yıllarından.
Ama şimdikiler date, dump, ghostlamak diyor.. Yozlaşmak dilden dinden örf adetlerden başlar arkadaşlar hızınızı alamaz her önünüze gelen şeyi eleştirirsiniz durup düşünmeden.
Soranın yeni nesil olması asdf
Sen uyduramıyorsan biz hiç uyduramıyoruz, diline gavurca kelimeler sokup marjinal olduğunu zanneden düşük zekalı zümre
İşte bende ondan dedim ya yetişemiyorum benimkilere diye ahahnsns
💅🏻
Yaşıtlarımın yaptığı şeylerin gerisindeyim galiba. Çoğu " yeni" terimin anlamını bilmiyorum.
Bende 😂🥲
Cevap
28Cevap
Yeni nesil gümbür gümbür geliyor dedik mal mal geldiler
Hayır onlar bana ayak uydursun
Depresyon ve anksiyetenin getirdiği Yalnızlık hissi ve enpati yeteneği.
Artık o kadar yalnız takılmaktan hoşlanmaya başladım ki arkadaşlarla buluşunca direk eve gitmek geliyo içimden. Ben bu neslin insanı değilim aga.
Eee kafayı başka normal çalıştırmayıp başka yerlere çalıştıran nesil geldi artık vatana millete hayırlı olsun diyecem de onun için çok geç kaldım
Vatan millet mi kaldı acabası
Milletimiz sağolsun bırakmadı vatan millet
Şu kıyaslamaya baktığımız da bile Türkçe'nin aslında daha anlamlı olduğunu görüyorsun. İngilizce ise sadece hava atmak için söylenen kelimeler gibi.
yetişmesende olur 2004 sonrası nesil çok hızlı yaşıyor alfa nesil.. 2004lü birine geçen abi dedim hepsi boylu poslu
J?
anlamadım
Denemiyorum bile, ne gerek var. Siz de bizim yaşımıza gelince, siz de 20'likleri kınayıp anlamayı reddeceksiniz :D Olur öyle şeyler. Mal mal hareketler :)
geçenlerde bi bayan arkadaşım netten bi çocukla tanışmış date’e çıkıcaz dedi ayy dedim bari sen yapma ya 😂😂😂😂😂😂
Az biraz işte anlaşacak kadar sjjcjanck kendin olmak da bi meslek artık bu çağda özentilik daha bi zirve yaptığından
Geçenlerde biriyle flört halindeydim, "erko naber" yazdığı gün engelledim kendisini o derece tahammülüm yok assdjdk
Hayır.. kimseye ayak uydurma derdim yok Date ne öyle diğerlerini ilk defa duydum
Uyduramıyorum. Ben bazı konularda acayip geri kaldım
Valla bende yetişemiyorum yaşıtlarıma.. bende sorun var herhalde xkzm
Ben sadece date'yi kullanıyorum. Yani çok ayak uydurduğum söylenmez.
hiç birisine alışık değilim benden önceki nesil de bana ayak uyduramazdı bu döngü devam eder gider
Yok ya hepsinin aklı havada bir cacık olmaz bunlardan
Düşüncelerime tercüman oldun tebrik ederim yok toksit yok stalk yok kuzzulkurt 😂
Yeni nesile yetişmekten kastınız Türkçede bulunmayan birkaç İngilizce kelimenin kullanımıysa eğer, bir eğitimci olarak söylüyorum, hiç uğraşmayın o seviyeden ingilizce öğrenmeye başlaması çok zor olur değmez zahmetinize!
Çoğu beynini kullanmayanlardan oluşuyor kullanmicaksan taşıma kardeşim:)
Ayak uyduramıyorum bazen anlamadığım oluyor.
Yeni nesil mala vurdu sjdejdja
Datesine de sokuyım geri kalanına da
Bunlara ayak uyduramıyorum.
Hiç niyetim yok, onlar bana uysun ya da sktr et
Dayte çıkıyorum diyenler var la Tüekiyede
Hayır
Vibe da var sürekli söylenen
Gereksiz şeylere ayak uydurmuyorum
Normal Türkçe kullanıyorum.
yetişiyoruz ya ne var ki bunda
Zaten 40+ benden hızlı xd
Ben yaşlandım galiba ağzı açık izliyorum))
Yeni nesil benim
Uydurmuyorum
Yeni neslin ta mk
Yokkkk
Eğlenceliler ama gerçeklikten uzaklar
hayir
Öyle bir çabam yok
2000 den sonrası biraz uçuk artık
Hayır :D
Stellaa
yok.
hayır.