Kişilik & Karakter Siz yerden nereye kadar haklısınız? Manquer Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Güldüm yaa 😂☺️ Güncellemeler+1 yıl Like ediverseniz mi güzel sorumu 😄☺️ Siz yerden nereye kadar haklısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Görsel çok haklı 😂 bende 1.65 e kadar haklıyım jshd 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benim kız kardeşime bak zaten miniğim benim sinirlerim boyumda tepeme kolay çıkıyor demelerim yok mu 😂😂😂 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl 😂
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. 1,83'e kadar haklıyım 😂 bu kadar haklı olmak yeterlidir heralde dkdkdl 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Ohoo artar bilee 😄 Yorumla SkrErd37 +1 yıl Birazcık 🤏🏻 fazla haklı olmuş olabilirim doğrudur 😃 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. %100 de hakli olsan sevdiğinin karşisinda %100 haksizsin. sensin diyorum. olay kapaniyoo🤣 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. 1.80 benim için yeterlidir. Haklıysam fazla uzatmanın anlamı yok dimi 🙃 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bu güzeldi ben yerden göğe kadar haklıyım haklıyım da 157 olunca hak anca o kadar görünüyor... 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yerden göğe kadar haklı olsamda, 189’a kadar haklıyım😅 0 0 Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Resim çok iyi :D 1,75 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl O iş bendeee ✌🏻☺️😄 Yorumla muhammets8 +1 yıl Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Sokağın tavana kadar 0 1 Yorumla Manquer +1 yıl Aa.. bende özel bir yeri var o parçanın Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. 43 cm kadar haklıyım.😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevdiğimin zülfünün ucuna kadar haklıyım. 1 9 Yorumla Manquer +1 yıl Oy oyy romantik biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. Kaba, saba bir adamım esasında. Ne varsa sevdiğimde. O'na özel. Yorumla Manquer +1 yıl Oda güzel ofun bey😃🤭 Yorumla Manquer +1 yıl Odun* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha Yorumla Manquer +1 yıl Çok hoşuna gitti odun beyin 😃☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok seviyorsunuz böyle şeyleri :D ama bir kadına desen küser. Yorumla Manquer +1 yıl Espriydi ☺️ çok takılmayalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oki doki :D Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Göğe kadar 😃 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Zıpladığımda elimin yetiştiği yere kadar 1 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. 170 cm’e kadar. 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben gökten yere kadar hakliyım 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. 1.78 cm kadarcık 😀 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl birisinin hayır duasına kadar olsun yeterli.. 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. 160😅😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Görsel çok haklı 😂 bende 1.65 e kadar haklıyım jshd
benim kız kardeşime bak zaten miniğim benim sinirlerim boyumda tepeme kolay çıkıyor demelerim yok mu 😂😂😂
😂
1,83'e kadar haklıyım 😂 bu kadar haklı olmak yeterlidir heralde dkdkdl
Ohoo artar bilee 😄
Birazcık 🤏🏻 fazla haklı olmuş olabilirim doğrudur 😃
%100 de hakli olsan sevdiğinin karşisinda %100 haksizsin. sensin diyorum. olay kapaniyoo🤣
1.80 benim için yeterlidir. Haklıysam fazla uzatmanın anlamı yok dimi 🙃
Bu güzeldi ben yerden göğe kadar haklıyım haklıyım da 157 olunca hak anca o kadar görünüyor...
Yerden göğe kadar haklı olsamda, 189’a kadar haklıyım😅
Resim çok iyi :D 1,75
O iş bendeee ✌🏻☺️😄
Sokağın tavana kadar
Aa.. bende özel bir yeri var o parçanın
Yerden naptın neptüne kadar
43 cm kadar haklıyım.😅
Sevdiğimin zülfünün ucuna kadar haklıyım.
Oy oyy romantik biri
Hayır. Kaba, saba bir adamım esasında. Ne varsa sevdiğimde. O'na özel.
Oda güzel ofun bey😃🤭
Odun*
Hahaha
Çok hoşuna gitti odun beyin 😃☺️
Çok seviyorsunuz böyle şeyleri :D ama bir kadına desen küser.
Espriydi ☺️ çok takılmayalım
Oki doki :D
Göğe kadar 😃
Zıpladığımda elimin yetiştiği yere kadar
Şisirmesiz gerçek boyum 176
170 cm’e kadar.
Ben gökten yere kadar hakliyım
1.78 cm kadarcık 😀
birisinin hayır duasına kadar olsun yeterli..
Yaşım kadar haklıyım
1 68 e kadar
160😅😂😂
Boyutlar arası çünkü bennn hakliyimmm
169.
Dağdan taşa kadar