Selam ✨ Kendinize en değişik ve ilginç bulduğunuz özellikler nelerdir. Bir başkasının gözünden değil de direk sizin kabul ettiğiniz ''evet tuhaf ama seviyorum'' dediğiniz bir özelliğiniz var mı.

Selam ✨ Kendinize en değişik ve ilginç bulduğunuz özellikler nelerdir. Bir başkasının gözünden değil de direk sizin kabul ettiğiniz ''evet tuhaf ama seviyorum'' dediğiniz bir özelliğiniz var mı.

Eski yeşilçam filmlerini izleyip ağlarım, eski notaljik şarkılar dinlerim. Müzik zevkim hiç değişmedi. Henüz sanırım 12 yaşlarında falan, belki de daha küçüktüm ve o yaşımda şu şarkıyı dinlemiştim, hem de defalarca.
https://www.youtube.com/embed/kgjsXSjhXkMKüçücük bir çocuğun şu şarkıyı dinlemesi ne kadar da enteresan :D Bu özelliğim hiç değişmedi, hep eski şarkılar dinlerim, akranlarıma bakıyorum da, onlar hiç benim gibi değil. Bence ben bu zamanın insanı değilim, ruhum çok eskilerde kaldı.
Nisan yağmuru gibi duygu değişimi yaşıyor olmam kendimi bu konuda bildim bileli Nisan yağmuru gibiyim şu an ağlıyorumdur ama beş dakika içinde kahkahalarla katıla katıla gülen biri olabiliyorum bu özelliğim ilginç bence herkesin harcı değil...
Hem sıcak hem de buz gibi oluşum :D Mesela insanların bir yere kadar benle iletişim kurmasını sağlıyorum ama bir sınırı aşan olunca da en sert halimi gösterebiliyorum. Keyifli günler..
Keyifli günler.. abla :D
Teşekkür ederim :D 🥂
Rica ederim 🥃 :D
Selam barış.. ilginç mi bilmiyorum ama çok sıcakken bir anda duyduğum hoşuma gitmeyen bir söz bir davranış o an tam tersi aşırı soğuk bir insana dönüşüyorum😬
Bende de var abla o özellik :D
😃😎😎
Cevap
10Cevap
Sevdiğim ve tuhaf olan herhangi bir kişilik özelliğim yok hayır. İlginç denebilecek biri olduğumu da düşünmüyorum
Acıya dayanıklılık iron man seviyesinde bir parmak şıklatmama bakacak olay
Dengesiz ruh halim tuhaf ama seviyorum. Ki zaten sevmediğim bir huyum olsa değiştiririm.
Saysam birsürü çıkarda şimdi aklıma gelmedi.😅 Birtane söylicek olursam mesela insanlar yulaf ezmesini sevmez ama ben çok seviyorum 😅
Sıcak kanlıyım ama tanışmaya utanıyorum. İnsan hem sosyal hem asosyal olabilir mi ya 😄
Bu ben :D
😄😄
Bütün duyguları çok yüksek yaşadığım için duygular arası geçişim çok keskin. Neseliyken biri sinirlendirince insanlar şok olabiliyor. Cıvıl cıvıl kızdan bu sınır nasıl çıktı gibi
Hafızam. Çok güçlüdür. Trafikte plakalara bakmam mesela, hemen ezberime geçiyor. Gereksiz bir özellik, bazen lanet gibi bir şey ama seviyorum bu özelliğimi yine de…
Gerekli gereksiz ilgi duyduğum veya duymadığım ne varsa araştırırım. Lüzumsuz bilgiler ansiklopedisi gibiyim. 😂
Fazla anlayışlı ve ön yargısız olmam. Seviyorum bu özelliklerimi ama bazen aşırı olduğunu ben de hissediyorum.
Normalde iyi planlar kuramayıp kötü olaylarda dahice fikirleri paçayı yırtmak için anında bulmam ilginç özellik kesinlikle.
Nasıl oluyor gene 1 numarayım... yine hain insanların nazarı yüzünden 1 numaramın yanına 000000000 bukadar sıfır dahil oluyor😱
degisik biriyim işte, bilmem
Kendi kendime konuşurum ve iç sesimi bir karaktere dönüştürdüm klonum gibi bir şey fmsjf
Bana öyle bir özelliğim varmış gibi gelmiyor. Ama beni tanıyanlara sormam lazım sanırım.
Bazı takıntılarım var. Bir kapı ya tamamen açık olacak ya da tamamen kapalı. Gibi
Bazen düşünüyorum neden bu kadar inatçıyım çok tuhaf bir şey ya da biriyle tartışınca sinirli sinirli tam bir şey söyleyeceğim aklıma dil bilgisi falan geliyor kopuyorum
Tiplere göre insanlara sıcak veya soğuk davranıyorum
Belirli durumlarda çılgınca tavırlar sergilemek huyum olabiliyor.
İhanete karşı hemen tavır alıyorum ve asla bağışlayıcı değilim
Çok dengesizim sevdiğim de söylenemez ama idare ediyoruz işte🤷🤦😌
Emma Watson çok tatlı değil mi ya😍😊🙃
Sinirlenince birden cikisiyorum bağırıyorum falan sonra iki dakikaya sinirim geciyo
Kimse tam olarak nasıl olduğumu söyleyemiyor. Bazen çok komiksin, bazen hüzünlüsün, bazen dobrasın, bazen anlayışlı vs. diyorlar. Gökkuşağı gibiyim. Rengarenk. Bu özelliğimi seviyorum ama ne zaman ne yapacağımı bende kestiremiyorum😂😅
Kafama koyduğumu hiç beklemeden yapıyorum mesela bu benim kendime has farklı bi özelliğim pek ilginç değil ama ben farklı buluyorum diğer insanlardan:)
Öyle sıra dışı bir kişilik özelliği yok
Auto kontrollum yüksektir 😅
İyiymiş abla 😅
🦝☺️🌺
Hangi birini sayayım barış çok var gsgshsg
Mesela en sevdiğin özelliğin sdfsdf
İnsanlara çok bakıyorum inceliyorum
İyi incelemeler o zaman ben hiç tahmin etmezdim sdfsdf
İlginç milginç yok, marjinal olmak için g-tünü yırtmayan herkes aynı b-k.
Bazı şeylerde takıhtılı olmam olabilir
Unutkanlığım
Sevgi dolu olmak ve merhamet etmek
Değişken ruh halim🤪
İlginç bi kisilik özelliğim yok..
Kendi kendime konuşmam
Batıl inançlarim var 🤦
Umursamaz olduğum kadar takıntılı olmam
Herkesle konuşabiliyor olmam
Doğru düşünüp uygulayamamak.
Anı tutamayan biri olmam
Çok çabuk insan silerim ben bile hayret ediyorum.
Güvenilmeyecek insanlara tekrar tekrar güvenmem
Hemen bağlanıp hemen soğuyabilmem sanırım
Tuhaf bir şekilde nazlı bir insan olmayı seviyorum
Gerek var mı sözlere bence yok
İnegöl mobilya kim bilir ben olurum. 😕
İnatçılığım yeri gelince tuhaf boyutlar alabiliyor
Gülümsemeyi kaybetmemek
Çok cabuk değişen ruh halim
Hastalık hastası olmam
ilginc olmayisim🙌✨
Çok fazla var
Kötü şakaları almam, ama kendim yaparım