Cennet mi, cehennem mi ya da başka bir şey mi?
Egoları konuşturun hadi bakiymm

Cennet mi, cehennem mi ya da başka bir şey mi?
Egoları konuşturun hadi bakiymm

Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı degil. Biri gider biri gelir hayat böyle haliyle bensiz hayata da alışırlar. Elindekilerle yetiniyor maziye bakıp keşke derler o kadar. Bense onları çoktan unutmuş olurum kötülüklerinden kurtulmuş miss gibi yaşıyorumdur.
Bir şey olmaz yani biz olmasak bile çevremizde ki kişiler için değişeceğini sanmıyorum. tabi ben kendim için konuşuyorum çünkü insan sessizleştiği zaman bile bir kişi merak edip neden susuyorsun demiyor. sadece içimize atıyoruz bazı duyguları ve düşünceleri. bu yüzden de arkamızdan kimse ağlamaz hatta eminim ki bazı kişiler iyi ki gitti der ya da mutlu bile olabilir bu durumdan.
Bensiz bir hayat valla çok berbat gel bizimkilere sorr resmen evin içi yas evii gibi oluyo yaa.. herkes ruh gibi dolaşmakta az bi hasta olursam veya yoksam.. 0ambiyans yanii😏😌😂😂
Cevap
9Cevap
Ben yoksam hayatın tadı tuzu olmaz. Bu kadar net.
Biraz koltuklarından kalkıp işlerini halletmeleri gerekirdi..
hiç bir şey olmaz gül gibi geçinir giderler hatta sanki hiç var olmamışım gibi bak çok gömdüm kendimi bu gün daha da yapmam gibi 😀
Hayır gömmeyeceksin olmazz 😄 bensiz cehennemin dibini yaşarlar gözleri görmez âmâ olurlar falan diyeceksin 😄
olmayacak şeyi niye dicem ya kendimi mutlu etmek için 😀
Düşmana korku salmak için 😄 biz zaten mutluyuz
düşmanlarımı kaale almam genelde ki korku salıcam 😂
İki gün ağlarlar. Sonrada oh be kurtulduk derler.
Hiç bir şey olacağı Yok kimse de bulunmaz Hint kumaşı değil.. bir gidenin yerini elbet bir dolduran geliyor
.
Ben olmasam sertlik ve kas miktarı baya düşer
Ben yoksam bu dünyanın ve içinde ki insanların başına ne gelmiş zerrece umrumda olmazdı
1-2 ay üzülüp sonra unutulur herkes için geçerli bu
Pek farketmez aslında varlığım yokluğum belli değil
Hiç bişey olmaz nolcak 😌
Sen gittin ne oldu herkes unuttu 😀 demekki ego boş işler
Bensiz bir hayat klavye boşluğu gibidir 😀
Bensiz hayat bütün memelilere cehennem olur
Tatsız tuzsuz olur, yokluğum büyük hissedilir😄
Modları kesinlikle daha stabil olur. Ortama neşe katan bir insanım çünkü. 🥳
İnsanın içine dert olur...😄
Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir
Başları ağrımazdı😅
Sevelerimi üzer