Minareden atlarım, Tüm takıntılıları soruma beklerim 🤣
Takıntılı mısın?
Minareden atlarım, Tüm takıntılıları soruma beklerim 🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En son neyi kafana taktın? Sürekli bir şeyleri takıntı yapar mısın?
Ütünün fişini çektim mi, ocağı açık unuttum mu, eski sevgilimi unutamıyorum... gibi gibi gibi...
Hayır ben takıntılı değilim. zaten takıntılı olmayı da hiç sevmem. insanlar bazen boş yere bazı şeyleri takıntı yapıyorlar. ben bu konu da oldukça rahatım diyebilirim yani kimseyi ya da hiç bir şeyi umursamıyorum bir şey olmadığında bile mesela olmazsa olmasın diyorum çok da önemli değil diyorum. ya da hatam olduğu zaman tekrar ve tekrar başarana kadar o şeyi sürekli deniyorum ta ki başarana kadar ha olmazsa yine gamsız oluyorum. takıntılar beni bir süre sonra zaten rahatsız ediyor düşüncelerimi engelliyor zamanımı alıyor ve stres yapıyor stres de zaten benim uyku düzenimi ya da diğer şeyleri engelliyor sağlığımı bile bozuyor diyebilirim.
uzun lafın kısası takıntılı olmaktansa aslında sorun odaklı olup çözümü bulmak benim için daha güzeldir. bazen hayatta bazı şeyleri de boş vermek gerekiyor.
Ben çok takıntılıyımdır. Herhangi bir şey eğri dursun kirli bozuk yarım yamalak dursun o düzelene kadar uğraşır dururum. Uykumu bile kaçırabilir.
Ocak, ütü ya da eski sevgili gibi konularda hiç takıntılı değilim ancak, evin içinde ki bir esyanin yastığın yeri değiştiğinde düzeltmeden için rahat etmez. Veya ortunu kenarı dönmüş kivrilmişsa mesela bunları düzeltmem lazım rahat edemiyorum.
Ben iş konusunda takıntılıyım ama sair konularda değil
Sizin meslekte öyle olmak gerekli ama 💯
@Alemdaralii evet ama kaygı bozukluğuna yol açabiliyor
Onu aşmak için de iş sonrası kafayı dağıtmak lazım
@Alemdaralii KS de iyi dağıtıyorum. Her yere herkese bi laf atıyorum oturduğum yerden 🤪
Valla aynı ben, burada her telden çalabiliyorsun
Kesinlikle 👍
Değilim. Ama yakın bir arkadaşım eski sevgilisini çok kafaya takmıştı. Eskisi de çocukluk aşkı yani. 3 5 yıllık bir sevgi değil. En az 10 yıl...
İnsan şaşırıyor tabi..
Cevap
28Cevap
Göbek adım takıntı benim 🙄
Önceden ciddi anlamda takıntılıydım. Zaten tanı alıp OKB tedavisi gördüm. Şu an çok çok daha iyiyim 🙏🏻
süper o zaman
Sanırım hayatımda tek takıntılı olduğum şey bebelerim. Her gün 2-3 kere her yerlerini inceler nokta kadar kızarıklık görsem doktoru ararım. 🙈 Allahtan çok sabırlı bir doktorumuz var 🙏🏻
Takıntılıyım, evden çıkarken. Kapıyı yarım çekiyorum içeriye bakıp herşeyi baştan düşünüyorum 😃takıntılıyım iş konusunda, takıntılıyım sevgili konusunda, ne yaşıyor nerde gibi daha da var
Deprem büyük takıntı oldu 6 Şubat deprem yakalandık ayrıca aylarca deprem bölgesi görev yaptım.. her gece korku ile uyuyorum
Çok haklısın
Hem de çok takıntılıyım kafaya bir şey takmayayım. En son kafama akşam işe gelirken acaba giriş kapısını kapadım mı kapamadım mı o takıldı
Kapı mühim mesele
Ama her gün de aynı olayda düşünmek kötü
Ben yaşama ihtimali varken yasayamadiklarima kafayı taktım 3 yıl oldu çok uzun süremi olmuş sizce🤪🤣🤣🤣 taktım mı takıyorum halledene kadar
Konuya göre değişir bu. Saçma sapan ve gereksiz konuları takıntı yapmam. Hatta bazen o kadar umursamaz oluyorum ki kendime hayran kalıyorum 😄
Aşırı takıntılı biri olduğum için panik atak ve anksiyete hastası oldum psikolojik destek aldım eskiye oranla iyiyim şükür
"o bsna neden soğuk davrandı?", "Acaba yanlış mı söyledim?" , "üzdümmü acaba?" En çok takıldığım konularadan bir kaçı..
Dus kapıyı kilitledikten sonra bi jac kez itip tam kapanmismi diye kontrol etmek her sabah rutinim
peki yoldan geri döndüğün oldu mu? ittirdim mi kilitledim mi diye?
Evettttt bu sabah arabayı istop edip tekrar çıkıp baktim
fenaaaa
Aynen alışkanlık iste
bu sorun hayatını ele geçirmiyorsa katlanılabilir.
henüz başlamadım ama ajanda tutmayı düşünüyorum her gün yapılacakları yazmak için yoksa şunun son günü bunun süresi geçti ile uğraşır dururum kesin
Takıntılı biri değilim o konularda çok rahatım.
Benim takıntım Karşıyaka'da Balçova ya neden 10 dk gidemiyorum onu düşünüyorum.
duygularımla oynayan fani kadını unutamıyorum hanımabla
sadece güzel ayaklara karşı takıntım var dışarda bie görsem ayakkabısını çıkarıp k.. pek gibi yalamak istiyorum
Fazlasıyla takıntılıyım hastalık derecesinde ve bu beni yoruyor artık
İş konusunda ben yoruluyorum. Sair konularda bi sıkıntım yok çok şükür. Ama iş yoruyor
Benimde aynı iş bu düşünceden nasıl kurtulacağız
Okb hastasıyım. Anlamışsınızdır.
Gelmiş geçmiş olsun
Evet fakat tınlamadıgı zaman takıntılıktan çıkıyor
Haklısın. Dur diyebilmek lazım
Kime eski sevgiliyemi
Kafaya... İnsanın en derin ve çetin mücadelesi, kendiyle olan...
Seninki takıntı değil garanticilik oluyor.
Tekrar eder ve hayatı olumsuz etkilere takıntı oluyor işte. Bende takıntı sadece iş konusunda var.
Evet haklısın
Bu yazdıkların herkeste var.
🤣 Ülkece cozuttuk sanırım
Geldim geldim😅ooo ben olsam bari😂
Hayır takıntı yapmam hersey akışında gider
Takıntı yapmayacaz desek te yapıyoruz maalesef
Yok değilim şükür 😃
Ooo hoş geldin psikologluk vakalardan biri
:)))) hahaha yok benim sürekli takıntım. iş konusunda var sadece. şunu yaptım mı bir şey unuttum mu diye kafamdan geçiriyorum sık sık. neticesi çok ağır olduğu için meslek hastalığı. onun dışında özel yaşamımda yok çok şükür.
Bazen gereksiz şeylere takılabiliyorum..
Çok sayılmaz ya, dengeleyebiliyprum
İş takıntısı oluyor benim
Değilim
Güzel
Ben relax adamım
En güzeli. Ne mutlu sana
Bazı konularda evet
Mesela hangi konularda?
Hıımm pekii
Anksiteyi mi var
işle ilgili oluyor. acaba onu mu yaptım bunu eksik mi bıraktım diye. özel yaşamımda bi sıkıntı yok. işle ilgili çok :))) meslek hastalığı
Ne iş yapıyorsun peki meslek konusu sıkıntı kendimden biliyorum saglıkcıyım titizlikte olunca
avukatım. ceza bakıyorum. unutursam atlarsam sonucu fena. neyse olumsuz düşünmeyelim
Asla olumsuz düşünce çifte kontrol iyidir ama kontrol sende oldukca
Odağını değiştirmeyi dene ara ara
İşte ara ara burada boş beleş muhabbet ediyorum 🤣
Bende ondan sardım birde kardes belası basımda onu anlamak için, 😂
Bende de iki oğlan var 13-11 yaş. 🤣
Bendeki ergen kız kardes hepsine bedel ya 21 de ergenlik bitmiyor mu, 😂
Onlar evde mi besleniyor yaa, 😂 😂 😂
Hahha evde besliyoruz ama çok zor. Çok yiyor büyük. Masraflı. Başlık isteyeceğim kızdan
Cokk mantıklı bende kız kardesim için isteyeceğim hele mevcut ekonomide, 😂
Yok pnp
Takintiliyim
Evet
Çook
Takıntım yok⛔
Rahat kafa
Artık saldım ben yaa
bazan
Neler mesela?
Anladım. Zormuş
Su an kafayı yicem