Tam keyifle oturdunuz ki burnunuza keskin bir çorap kokusu geldi. Arayıp bulup odadan atar mısınız yoksa keyfimi bozamam mı dersiniz😂

Tam keyifle oturdunuz ki burnunuza keskin bir çorap kokusu geldi. Arayıp bulup odadan atar mısınız yoksa keyfimi bozamam mı dersiniz😂

Eğer genelde misafirlikte isen buna pek bir şey yapamam ama misafirlik dışında kendi evimde isem hemen çorabı çıkarır ayaklarımı yıkarım ve gelen misafirlerden biriyse eve genelde camı pencereyi açıp belli etmemeye çalışıyoruz ya da aile içinde bu durum söz konusuysa açık açık söylüyoruz ama tabii gelen misafire de ayağın kokuyor denmiyor 😂
Ama tabii insanların da birazcık olsun hijyen kurallarını ve temizliklerine dikkat etmesi gerekiyor özellikle Yaz mevsimine geldik bu mevsimde ter kokusu ayak kokusu çok fazla olabileceği için birazcık olsun dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum.
Güzel ve temiz günler temenni ediyorum sizlere,
#AdaletinHukumdarı
Çoraplarımı değiştiririm. Muhtemelen benden geliyordur 🤣
Burnumu kaparım 😂
Değişik bir seçenek oldu 😄
Benim kadar olamazsın 😄 bari cam kapı aç oturmaya devam et 😄
İyiyim yorgunum az biraz. Senden naber halloldu mu işler
Kolay gelsin o halde
Ay burnumun direği sızlar.. Düşünmek bile deli etti beni.. Hayatta tahammül edemem.. Çorabın sahibine söylerim çorabını da al git ayağını yıka öyle gel derim.. Aksi mümkün değil.. Ya da o ortamı ben yeri ederim.. Canımı yolda bulmadım ben.. 🤣
Cevap
21Cevap
Böyle bir şey başıma gelmez. çünkü temiz kullanıyorum çoraplarımı ve düzenli de değiştiriyorum zaten. ortalık yerde bırakmam :D
Olduğum yeri terk ederim.😄
Ben terk ederim o ortamı
Nasıl arayıp bulacam be.. Terk-i diyar olurum oradan..
Tam maç var sigaranı yaktın çayını sehpaya koydun ve koku geldi yine mi gidicen 😄
O atmosferde maç izleyemem zaten..
Ne yapayım, siyanür mü salayım.. 😄
Çorabı bulup atmak da seçenek ama. İyi düşün bak maç sigara çay keyif
Çorabı giyeni de pencereden atmak lazım.. Bataklığı kurutmadan sinekler bitmez..
Kamyon arkası yazı 😒 çorap orada kaldı senin keyif bitti. Bide bakacan çorap seninmiş 😂😂
Kamyon da çorap da benimse onlar düşünsün.. 😏
Peki
Etrafıma herkesin yüzüne tek tek bakarım, arasıra burnumu tutarım, "ne kokuyor burada?" derim. Kimse oralı olmuyorsa bir parfüm sıkarım odaya
Yok yahu evde teksin odada var bir koku
O zaman camı açar çıkar giderim
O çorabı oradan def ederim veya ben terk ederim o mekanı... iyy kokusu pis pis geldii buynuma🤢
😂😂
Derinden bir koklar kaç günlük olduğunu analiz ederim
Ya bi git 😄
O bisiy degilde otobüste uzun yolculuklarda olursa napicaz imemezssinde
😂😂 aman allah
Bizim evde öyle bir durum pek mümkün değil
Yahu oldu farz et
😂😂
direk söylerim git yıka ayaklarını birde temiz çorap veririm
Peynirli Doritos kıvamında ise kalsın sorun yok😄... aksi halde kabul edilemez 🤮
Bi bahaneyle uzaklaşırım hemen.
Orayı terkederim gelemem öyle şeylere ben
Ya oturduğum yeri ya da koku sahibini değiştirirm
Koku nerden geliyor diye bakınırım
Keyfimi bozamam 2 dk ya alışırız zaten
Üşengeçlik zirvesi
yok sadece bezginim
Senin çorabın kokuyo galiba
Kesınlıkle atarım
kirli çorap fetişisin galiba sen
Tabiki bulup atarım 😃
Bu devirde hâlâ evinde kokan corap olan var mı? Nasıl ayaklarınız var sizin öyle
Rahatsız olurum napıcam
Çekeriz mecbur
Kusarım
Derin derin içime çekerim 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?