Kişilik & Karakter En son hangi davranışınızdan dolayı pişmanlık duydunuz? morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi geceler 🍁Evet en son ne zaman ve hangi davranışınızdan dolayı pişman oldunuz En son hangi davranışınızdan dolayı pişmanlık duydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. pişmanlık duyduğum bir davranışımı şu an hatırlamadım yıllardır yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim. iyi geceler 🍁 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Çok vicdanlı davrandım ve inandım kendimden nefret ettim 1 2 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Vicdanlı davrandığın için neden kendinden nefret edesin ki? Yorumla Nawdeniz +1 yıl Kaybettirdi her gün kan kaybediyorum resmen halen devam ediyorum kısacası kendimle savaşıyorum al bu alttaki yazıp okuduğum şiirde özeti her dizesi bana ait 🥀youtube.com/watch?v=k9N7hvV1Mpw&feature=share8 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kolay kolay pişman olmam, pişman değilim ~ ℳ 1 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı. Çocuğuma sen ne zaman ayırmadığım için onu kaybettiğimde pişmanlik duydum 0 0 Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl İnsanlara fazla değer vermemden 1 2 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Bir çoğumuzun kaybettiği ve pişman olduğu nokta bu sanırım... Yorumla CuteCurly +1 yıl Doğru Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı. pisman olmam ben kardeşşşş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
pişmanlık duyduğum bir davranışımı şu an hatırlamadım yıllardır yaptığım hiç bir şeyden pişman değilim. iyi geceler 🍁
Çok vicdanlı davrandım ve inandım kendimden nefret ettim
Vicdanlı davrandığın için neden kendinden nefret edesin ki?
Kaybettirdi her gün kan kaybediyorum resmen halen devam ediyorum kısacası kendimle savaşıyorum al bu alttaki yazıp okuduğum şiirde özeti her dizesi bana ait 🥀
youtube.com/watch?v=k9N7hvV1Mpw&feature=share8
Kolay kolay pişman olmam, pişman değilim ~ ℳ
Çocuğuma sen ne zaman ayırmadığım için onu kaybettiğimde pişmanlik duydum
İnsanlara fazla değer vermemden
Bir çoğumuzun kaybettiği ve pişman olduğu nokta bu sanırım...
Doğru
pisman olmam ben kardeşşşş
İyi niyet