Sizin engelinizi kaldıranların engelini kaldırır mısınız?

Sizin engelinizi kaldıranların engelini kaldırır mısınız?
Evet genelde kaldırırım ama yaşadığım olaya bağlı bu sitede zaten nedensiz engel atan çok oluyor sanırım kıskandıkları ya da beni çekemedikleri için bende hiç uğraşmıyorum direk engelliyorum gereksizleri.. her şeyi anlarım ama nedensiz engellemek normal değil. . bu yüzden de bazen açarım bazen açmam ama karşımda ki kişiye göre
Valla bu aralar tanımadığım bazı fenomenlerden bile engel yedim bugün çok şaşırdım doğrusu hiç sohbetimiz bile bulunmayan biri beni neden engeller umurumda da değiller zaten insanca iyi bir fenomen olmaya çalışıyorum takipçi kasmak için değil
Hayır kaldırmam.. Bir kez engellediysem geri dönüşü yok.. Çocuk oyuncağı mı engelle kaldır, engelle kaldır.. Ya engellersin ya da hiç engellemezsin.. Bir şeye karar verildiğinde net olmak gerek.. Olmak ile olmamak arasında kalmaması gerekir..
Cevap
4Cevap
Bunu takip etmiyorum ama oldu da fark ettim, hayır kaldırmam.
Onları engellediysem vardır bir sebebi çünkü ben kolay kolay kimseyi engellemem.
Bayram geliyor sevaba girersin kaldır 🙄
Başka türlü sevaba girmeyi isterim 😀
Kurban mı kesicen yoksa 😀
Bazılarının sadece..
Bazıları da kaldırıp kaldırıp engelliyor.. Geberseler de kaldırmam.. 😄
Ben kimseyi havadan sudan sebeplerle engellemem ki. Onlar kaldırsa bile ben kaldırmam. Çok netim bu konuda.
Ben kimseyi kandırmam satmam yapmışsam da birseylerin farkına vardığımız için deniyoruz cümbür cemaat negri negri daye negri ,,, şüphe insanı kuşkulaştırır hatalara sokar hatayı anlayana kadar hata yapar fakat neyse 😕
Engellediysem onu takip etmem. Kaldırılmış veya engellemiş onu da fark etmem genelde o yüzden bende bir karşılığı yok.
Hayır gözümden düştüler üzüldüm bekliyorum ne zaman birseyleri o soyluycek diye bekledim fakat 👏👏 🤐
Engel pek kullanmam, cevap vermem olur biter. Oldu da engellemişsem de kaldırmam.
Kim engelledi bilmiyorum ki 😂 engellemem zaten kimseyi
Engelleme kriterim bel altı yorum veya mesajlar
Kişiden kişiye göre değişir
Hayır ne münasebet 😬
Yok kanka üşenirim ben
Engellemişsem sebebi var geri dönüş yok
Bunu takip etmiyorum ki🤭
Kaldırmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?