Sevgili dünya. Sen de bu iklim krizi yaşadığın süreçte zorlanıyorsun biliyorum. İçini rahat tut. Ölüm herkes için değişmez bir gerçek. Yalnız sevgili dünya ölümsüzlüğü bulmak üzereler. Senin üzerinde her türlü iklimde bile yaşayabilecek insanlara evrilebiliriz. Şaşırtıcı değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Herkes kendini sevsin derdim
Asıl soru şu… Dünya bu mesajı anlar mıydı? Muhtemelen anlamazdı.
Dünyaya sordum atsınlar dedi sıkıntı yokmuş
Neden? Diye sormak isterdim. Medeniyet bu kadar ilerlediği halde bizim ülke neden hep geriye doğru gitti?
Sevgili dünya. Sen de bu iklim krizi yaşadığın süreçte zorlanıyorsun biliyorum. İçini rahat tut. Ölüm herkes için değişmez bir gerçek. Yalnız sevgili dünya ölümsüzlüğü bulmak üzereler. Senin üzerinde her türlü iklimde bile yaşayabilecek insanlara evrilebiliriz. Şaşırtıcı değil mi?
Sizi aşağıya çeken, enerjinizi sömüren Ruh emicileri hayatınızdan atın hemen ittiriverin zaman kaybetmeden
...🤔
'Döviz kuru, tuzun kuru'
Artık bir yerinde dur
Azıcık otur.😃
Gzekalı insanlardan uzak yaşamak için bana yardım et evren!
Ben ağlarken yanımda yoksan, ben gülerken de gölge yapma.
Kimseye çok güvenme ve haddinden fazla değer verme
"Yoruldum" zaten hastayım ateşim olmuş 39. Sadece yoruldum diyebilirim..
Sözüm onun içinde yaşayan insanlara, size ait olmayanı kirletmeyin
Herkes bana 1 dolar 1 Euro ve 1 tl göndersin derdim dünyanın 4-1i gönderse yine zengin olurdum 😂
Böyle çakallık yok
Gelecek nesillere ne söylemek istersiniz?
- Gelmesinler
Hepinizin a. k iyi günler
Bize de koyuyon ha vay mk
"Mustafa Kemal Türk halkını yoktan var etti ama maalesef biz bunu değerlendiremedik affedin gençler!!!
Dönme dünya arrik kimse haketmiyor
İkonik
Türkiye ve arap ülkelerine bı atom bombası atın derdim böylelikle dünya büyük bir kirden arınırdı
Allah var, gam yok ~ ℳ
*Amerikanın uşağı olmuşsuz* derdim
İnsanlar çok yoruyor! Gerçekten de...