Dışarıda oturduğunuzda, bir şey yiyip, içtiğinizde özellikle mutlu oldunuz mekanlar neler?
#postmodernpokemon
Dışarıda oturduğunuzda, bir şey yiyip, içtiğinizde özellikle mutlu oldunuz mekanlar neler?
#postmodernpokemon
Arkadaşınla veya sevgilinle akşam vakti gideceğin bir cafe. Nargile verirler, sohbet edersin, hava soğuksa şal verirler. Bazı cafeler çok huzur verir bana. Köşede boş bir yer bulursun. Sıcak kahveler içersin, üzerine sinen nargile kokusunu dert etmezsin çünkü o ortam ancak öyle güzel olur. Bir de hafif loş ışık koyuyorlar ya o daha da güzel oluyor
Mutlu olduğum bir yer yok maalesef ama deniz kenarı olabilir Deniz kenarı, doğanın güzelliklerini sunar. Geniş manzaralar, okyanusun sakin ve sürekli değişen dalgaları, sahil çizgisi ve güneşin batışı gibi unsurlar insanlara huzur verir ve doğanın gücünü hissettirir. Deniz kenarı, sakin ve huzurlu bir ortam sağlar. Denizin sesi, tuzlu havanın kokusu ve plajın genellikle rahatlatıcı bir etkisi vardır. Bu atmosfer, stresi azaltmaya, zihni sakinleştirmeye ve dinginliği teşvik etmeye yardımcı olabilir. Deniz kenarında olmak, pozitif bir enerji ve canlılık hissi verebilir. Güneşin ve denizin etkisiyle birlikte, insanlar genellikle daha enerjik, canlı ve tazelenmiş hissedebilirler.
Açık hava, deniz, gençler, sevgililer, güler yüzler, saygılı insanlar, müzeler, mutlu insanlar...
Keşke Türkiyede şu içimde asla yaşayamadığım ve tarif edemediğim mutluluk duygusunu yaşayabilseydim.
Deniz manzaralı. Tabi Ankara dışına çıktığımda ve tatile gittiğimde falan gerçekleşiyor bu, o zaman da mutlu oluyorum. Bide salaş ve rahat cafelerde iyi hissediyorum. Kasıntı mekanlarda mutlu olamıyorum. Hiç rahat değil.
Cevap
14Cevap
Mekan sevmem, sahil bana kocaman maviliği sunuyor..
Ben genelde eski tarz döşenmiş kafelere gidince içim huzur doluyor. ya da kütüphane tarzı kafeler.
Evet ayrı bir havası oluyor, öyle mekanların. Ben de hissediyorum
Modum yüksekse bana mekân farketmez bankta bile otursam yeter tamam o kadar da değil ama mod önemli 😀
Yanımdaki manitam da olsa arkadaşım da olsa modumu düşürüyorsa sıyrılırım kaçarım😀
Denize nazır fazla gürültü olmayan diğer insanların fısıltı ile sohbet edip martı seslerinin yoğun olduğu salaş bir kıyı meyhanesi
Mekan sevmiyorum, evde, iki üç samimi arkadaş, bi baba rakı, peynir, haydari, şalgam, ortaya et ya da tavuk, en kral mekanın ta işte😅
Hocam spesifik olarak değil de, güzel anısı olan veya hep gitmek isterdim diyipde gidemediğim yere varınca insan mutlu oluyor
Dışarda sevdiğim tek şey motorla uçmak, sanki başka evrene ışınlaniyorum o an
Deniz, uçurum, fiyort, doğanın göbeğine ve az insan olan yerlere ~ ℳ
Mekan sevmiyorum doğa seviyorum dağ bayır sahil kenarı çiçek böcek seviyorum
Kimsenin olmadığı sakin sessiz doga harikası her yer...
Deniz manzaralı ve yeşilin bol olduğu mekanları severim
Doğaya gittiğimde ekstradan mutlu oluyorum. Ağaçlar, su, toprak, çiçek böcek, deniz, kum, plaj.
Mekan demeyelimde deniz kenarinda neresi varsa oralar hos
Manzaralı yerleri severim bunun haricinde yeni yerler gezmek
Gümüşlük restoranları vardır denize sıfır içimi açıyor
şu an dükkana geldim birazdan mekan bistro da oturcam
Deniz kenarı, dağ yeşillik.
İçinde doğa olan hepsini
Orman havası beni de çok rahatlatıyor
Aga spor salonunda
Spor salonunda ben de çok rahatlıyorum , ter atınca
nerede olursam olayim eger etfrafimdakiler samimi ve ictense her turlu mutlu olurum
Sahil kenarı, açık alanlarda daha huzurlu, mutlu oluyorum.
Deniz kenarı olsun fark etmez
Bana deniz kıyısı olsun gerisi sizin olsun
Sahil manzaralı cafeler aşırı mutlu ediyor
Doğal ortamlar, doğa manzarali❤
Yeşillik alanlarda mutlu oluyorum
Sahil kenari olabilir
Sahil ve sevdiğim kafeler
Yok. Dışarıda yemeyi sevmem.
Sevdiğim mağazayla girdiğimde
Deniz kenarını seviyorum ben.
İnsan olan yerde mutlu olamam
Onun olduğu yerde mutlu olurum
Açık hava, kapalı mekanları pek sevemiyorum.
Avm park cafe
Yeşil olan her yer beni mutlu ediyor 🤌
Deniz kenarı mekanlar
Deniz kenarı bir yer olunca daha mutlu oluyorum
Parkta açık alanda oturmak iyi geliyor.
İstanbul boğazı
Sahil kenarı
Havadar dag yesıl denız ve tarıhı mekanlar
Sahil veya yayla
Eğlence mekanlari
Adana'da tante cafe var çok seviyorum orayı.
avmler
Deniz kenarı ama deniz yok yaşadığım yerde
Loş ışık olan
Ormanlar
Sahil
Köyum
Eminönü
Orman
Denir kenari parklar
Mozarthaus
Sevgilimin yanında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?