Selam 💫 İnsanların giydiği kıyafetlerden nasıl bir kişiliği ya da karakteri olduğunu tahmin edebilir misiniz bu size fikir verir mi. Yoksa insanları giyimine göre değil tanıyarak mı bilgi sahibi olursunuz

Selam 💫 İnsanların giydiği kıyafetlerden nasıl bir kişiliği ya da karakteri olduğunu tahmin edebilir misiniz bu size fikir verir mi. Yoksa insanları giyimine göre değil tanıyarak mı bilgi sahibi olursunuz

Kendi istedigi gibi giyiniyorsa bilgi verir. aile baskısıyla çok kapalı giyinen biri mesela muhafazakar zannedebilirsin fakat aslında dinsiz bile olabilir ya da fakir olduğu için komşusundan gelen kıyafetleri de giyiyor olabilir. Ama eğerki gerçekten kendi isteğiyle kendi zevkiyle kendi görüsleriyle uygun bir biçimde giyinebiliyorsa bu onun karakter i hakkında illaki kimisinde az da olsa kimisinde çokta olsa bilgi verebilir.
Tabii ki fikir verir. ben misal renkli giyinmeyi çok severim hiç koyu renkli kiyfetim yok desem yeridir. Hayati seven enerjik ve eğlenmeyi seven bir tipim çünkü
Etki ediyor
Rica ederim kankam :)
Bazen verir bazende vermez. İnsanın kıyafeti kişiliği hakkında net bir yorum yaptırmaz. Ayrıca o tipte yaklaşım insanı çok yanıltır. Belkide düşündüğünden çok iyi veya çokta kötü biriside olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=PzVGM54oTMI
Bugün bildirim çok geldi görmemişim 😅 Çok teşekkür ederim. Müzik hediyem olsun sen seversin.
Rica ederim kardeşim :D teşekkürü bile şarkıyla kutladığın için teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Hayır kişiliğimizi yansıtmaz kıyafetler. Ancak günlük modumuzu bir nevi yansıtabilir.
Tavrını ortaya koyar mizahını yansıtır
Rahat, salaş giyinen insanların hayata bakışı da rahat olur, ben onu görüyorum insanlarda. Çok süslü püslü insanlar düzen, plan, program takıntısı, mükemmelliyetçi oluyor. Gözlemlediğim bu.
Bence yansıtıyor. Gösteris sevmeyen sade giyim tercih ediyor. Şaşayi seven insanlar daha renkli giyiniyo. Farkliliğı seven de marjinal, tarz şeyler..
Sanmıyorum
Tanıyarak insanları çözebiliriz bence
Kişiliği değil de enerjisi ve ruhu hakkında ele verebilir
Göze çarpınca evet kişiliği hakkında bilgi alabilirsin.
Vermez bence sonuçta o zevk meselesi
Sanmam çok zengin akrabam var ama fakir gibi giyiniyo
sanmıyorum kişilik yansıtmaz kıyafetler.
Fikir verir az çok
Evet verir.
Pek değil
Fazlasıyla veriyor.
Hem kişiliği hemde ruhu hakkında çok bilgi verir.
Verir evet
Verir.
Evet bence verir
Verir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?