Benimle aynı evde olmak kolaydır.. Ama benim istediğim gibi hareket ettiği sürece.. Herkes dağıttıklarını yerine koyarsa hiç bir sorun olmaz.. Eğer bunun aksine davranılırsa benimle yaşamak çok zor olabilir.. Çünkü dağınıklığa tahammül edemeyebilirim.. Evimdeki tek dağınıklık oyuncak olabilir onun dışındaki hiç bir şeyi kabul etmem..
Günaydın abla benimle aynı evi paylaşmak kolay olurdu çünkü ben temizliğe dikkat ediyorum ve aynı zamanda düzenli olmaya da dikkat ediyorum ama karşımda ki kişi yani evde benimle kalacak kişi de benim kafa dengim olmalı ki anlaşalım eğer benimle çok zıt bir karakterde birisi ise ya da uyumsuz olursak anlaşamayız. bu yüzden de kendim gibi birisi ile kalmak isterdim ama zaten yalnız yaşamayı sevdiğim için evimi birisi ile paylaşmaktansa kendim tek kalmayı tercih ederdim. ama seçeneğim yoksa da kalırdım zaten sorun olmazdı benim için.
Aslında çok kolaydır benle yaşamak. Sadece eşyaların yeri değişmesin yeter. Belirli bir düzenim var onu bozarsa çok zordur o zaman. Haftada bir koltuğu şuraya masayı buraya alalım bardaklar şoorda tabaklar boorda olsun olmaz.
Benimle aynı evi paylaşmak kolay onda sıkıntı yok ama ben bi defa tecrübe ettim olmuyor. Tek kalmam daha iyidir dedim kızı attım evden tek yaşamaya devam ettim sjdjsjdnc
😂😂 Bu ben.. Ya cidden düzenli olmak neden bu kadar zor bazılarına, sonra bir de üzerine bizi sorunlu iddia ediyorlar. Biri de dememiş ki sen düzensizsin 😂
Kolaydır hayatımdaki insana hertürlü kolaylığı konforu sağlarım.. planlı programlı ve itanalıyım hayatıma bir insanı almadan önce hertürlü en ince ayrıntısına kadar irdelerim iki tarafın konforu mutluluğu mühim
Ben baskın karakterli bir kadınım karşı taraf otoriteyi bana verdiği sürece sorun yok ama en ufak bir kısıtlanma ya da özgürlük alanıma ihlal hissettiğimde evleri ayırmak zorunda kalır..
Basit biriyim takıntılarım yoktur o yüzden kolay olur. Zor olan kısmı ise kesinlikle temizlik. Kirli ya da mide bulandiriyorsun şeyler görünce aşırı derecede sinirleniyorum.
Ben eğlenceliyimdir yeni şeyler denemeye de bayılırım aşırı yenilikçiyim benimle yaşayan asla sıkılmaz ama aşk acısı çekiyosam birazcık çekilmez olabilirim çok daraltırım yanımdakini
Kolay sanırım. Dağınık değilim ama temizlik takıntım da yok. Eve gelen gidene karışmam, hayvan severim. Sadece evde sessizlik seviyorum o yüzden benim için en uygun olanı yalnız yaşamak
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
Ben ailemle ve arada abimle yaşıyorum hangisi bence herkese uyumluyum onlar uyumsuz bence en çok ailem abimle de bir iyi bir kötüyüz yani herkese uyum sağlarım diye düşünüyorum
Temiz biri olması lazım öyle kırıntılara falan gelemem. İki üç günde bir banyo yapması lazım. Birde fazla televizyon izlemem genelde kitap okurum. Onun dışında uyumluyum