Bu aralar yapmaktan en çok hoşlandığınız şey ne?

şu aralar hoşuma giden bir şey yok ya. ama uyumak isterdim. güzel bir uyku... gerçekten çok ihtiyacım var. tatlı ayılarıma sarılıp güzelce uyumak istiyorum. serin bir odada huzurla.. nedense ütopya gibi geliyor bana. sanki uykular haram olmuş bana.
kitap okumak, müzik dinlemek dışında gün içinde hiçbir aktivitem yok. günü çıkarmaya bakıyorum sadece, o kadar.
hatta kitap okurken uyumak... ne muhteşem ama! bunun için bile tüm gün kitap okuyabilirim. ki artık ekran başında durmama da gerek yok. okur okur uyurum. günlerimi panda ya da koala gibi geçirme kararı aldım.
Sadece yakın zamandan beri değil motoru aldığım günden beri o zamana kadar hiç gezmedigim Ege sahil kasabalarina gitmekten çok hoşlanıyorum.
Dalga sesleri iyot kokusu gerçekten iyi ki karşıyaka da yaşıyorum diyorum kendi kendime.
Gerçi Üsküp TE olabilirdi diyor diğer yarım.
Cevap
39Cevap
Şarkı dinlemek var sadece
Yatmak, uyumak.
Kedilerle güreşmek
Boş şeyler yapmayı seviyorum bu aralar çayımı alıp internette takılıyorum
Bu aralar ağladığım için yok ama toparlanacağım inş.
Sebebi neydi ki
animasyon yapmak, çizim yapmayı denemek, müzik dinlemek ve hiç yayınlamayacağım kitabıma devam etmek :D
hayatım o kadar boşki doldurmak için bunları yapıyorum
Arabamla gezmek çünkü arabam dostum dert ortağım bana katlananinm buda beni çokta mutlu ediyor..
Kore yemekleri son zamanlarda çok sipariş ediyorum değişik tatlar ve merak ettiğim şeyler vardı ayrıca cidden bol acılı ve lezzetliler ölmeden önce denenmesi gereken şeylerden biri, değişik mutfak kültürü herkes de olmalı ya
Yapmaktan hoşlandığım akşamları uyumak, dinlenmek
bu aralar sevişmek en cok zevk aldıgım sey peki senin
@__Efe canımın içini sinir etmek
Jsjsjsjs
semicenk dinlemek
Yalnız vakit geçirmek
mastürbasyon yapmak
Spor, spor, spor, ibadet
sürekli uyumak istiyorum
Spor valla ağırlık kaldirmak hosuma gidiyo
Mobile legends oynamak
evcil hayvanlarım ile daha çok zaman geçirmek