İncelik gösterip incindin mi?

Bir çok kez. İncine incine de inci tanesi oldum zaten 😅
Görsele bayıldım, ah Kartal Tibet ve Filiz Akın, hangi filmine ait acaba bu görsel 🖤🤍
Kime karşı ince düşünceli olmam gerektiğini öğrendim incine incine.
İncittim de, incitmeseydim incilerim dökülürdü çünkü :))) Hak edeni incitmek lazım.
Yalnız ben muhakkak görseldeki filmi izlemişimdir de filmin adını hatırlayamıyorum, görsel tanıdık geldi çünkü 💫
Artık herkese kabayım sabayım, bir sana ince :D
Sana fazla yükseliyorum yapma..😋😙
Sana hep nirvana 🫠
Ahh..🥹🥰
Biz o dikkatleri dağıtmasını da biliriz..😉
Öpüyorum derken..🤨
Dua edenimiz çok, endişelenme bize nazar değmez..😅
Teşekkür ederim bitanem ♥️
Rica ederim bebeğim..💛
İncinmişsin dedi hfhf evet incelik gösterip çok incindim Allah bildiği gibi yapsın onları
Ya onu yazacaktım..😂
Hadi dedim bozmayım soruyu..
Topunu kahretsin diyelim sen de kurtul ben de..😄
Bir daha ki sefere sakınmayacağım..😅
Rica ederim..😌
Cevap
51Cevap
Evet bu tam anlamıyla beni anlatıyor diyebilirim.. Her zaman ince düşünürüm.. Kimseyi kırmamak için elimden geleni yaparım.. Ama ger defasında kırılan ben oldum.. Çünkü insanlar da bizim gibi ince düşünce yok.. Kırmamak için dikkat etmiyorlar..
Hak etmeyen kimseye incelik göstermem.. Ben insanlara değil kendime olan saygımdan dolayı düzgün davranmaya gayret ederim ama karşımdaki insan bunu anlayabilecek düzeyde değilse de anında anladığı dilden konuşabilirim.. Keyifli geceler..
Saymadım bereketi kaçmasın diye 🙄
Mazallah kaçmasın..🤦♀️
Çok oldu artık adamına göre muamele.
Ben pek incelik insanı değil
Eskiden öyleydi şimdilerde incelik gösterdiğime değecek insanları hayatımda tutuyorum gerisi boş her hata bir tecrübe her insan da bir şeyler katar da artık benden birşeyler götürmeye başladığı nokta daa salıvermek gerekiyor
Mantıklı…
Çok teşekkür ederim..☺️
O zaman hep bekliyorum güzel yorumlarını..🙏
Başımıza be geldiyse hep bu yüzden gelmedi mi kimseleri kırmaya kıyamadık ama onlar bizi buldozer gibi ezip geçtiler iyi niyetimiz hep suistimal edildi... ince olmamak gerekiyor kimisine kendinde kıracak cesareti bulamasın diye...
Dağıtırım uleyyynnn.. diyeceğim dimi..😂
Aynen🤝
Çok oldu. Olmayada devam ediyor farkındayım ama vazgeçemiyorum. İnsanları kırmak bana göre değil. Özellikle kadınlar. Hatalarını kendi görmesi için beklerim, ne kadar olduğu önemli değil. Biraz sabrederseniz önünde sonunda görüyorlar emin olun. Uslu bir çocuk olursanız şirinleri görebiliyorsunuz😄😄
İnce düşünmek sadece hakedene, gerçekten kıymetli insanlara değer. Yoksa s"insiyle s"insi olmak şart.
Çoooooooook başıma geldi o yüzden bir kişi hariç kimseye incelik göstermem üstelik o bir kişi en çok beni incitti ama olsun 🙃
Hep öyle olmaz mı zaten..
Oooo dibine kadar hemde... Kız takip etsene beni Allah seni napmasin hiç demiyorsun bu e... daaa nerde 😬
Yaaaaa Elfiiimmmm.. ben tanıyamadım ya seni..🙄🤦♀️
Çok kez oldu bu ama huyumuz kurumuyor hep gösteriyoruz. Hayat da o kadar kibar ki kaba bir şey demiyor incinmişsin diyor 😉
Kazanan sonunda biz oluyoruz, incinsek bile..
Sonuç değişmez emin ol..:)
Deme ya..😱
Oynamayın o zaman..🙄
Kaç sıfırlık bir kayıp oldu..😅
😂😂
Eh ister istemez bir çıt ediyor kalbimiz ama sağlam sağlam, alıştık. 😂
Çıtı pıtı kalplerimizi kırdılar..🥹😅
Aslında öküz olmak , serefsiz olmak , oro... C... Olmak lazım ama beni öyle yetistirmediler.
Bu suç da bana yazmaz heralde.
Bazen bizimkilere kızıyorum hatta kavga bile ediyorum.
Hiç birşeyi takmayan.
Umursamayan
Herşeye kafasını çeviren biri olarak neden yetistirmediniz diye.
Tohumunda öyle bir seçenek yoktu ki diye cevap alınca susup kalıyorum.
Keşke teknoloji bu kadar ileride olmasaydı ve ben hep 1990 larda kalsaydım.
Ay çookk. İnce düşünmek aman kırmayım üzmeyim demek en çok bizi üzer.
O zaman üzülmüyoruzzz..😃
ay evett 😅 ama kızmıyorum yine de kendime minnos kalbim hala insan 😂
Selamlar o minnoş kalbeee..🤗😂
Alıştığım şeylere tepki veremiyorum artık. 🤔 Bu yüzden artık kızıyorlar da bana.
Kızanlar sanki yaşamıyor..🙄
Ben baya aştığım için durumları... zamanında çok konuştum artık konuşsam öf pöf yaparım gerek yok diyorum onlarda anlat diyor.
Evet çoğu zaman... sonra öğrendim, hak etmeyene incelik göstermemek gerekirmiş. Kırıldıkça daha keskinleşirmiş çünkü insan. Şimdi çok değer verdiklerim haricinde kim kırılmışsa kendi bilir deyip geçiyorum
Her zaman incelik gösteririm ama değerim yine de bilinmez 😑
Sen kendi değerini bil yeter..🤗
Çok kez. Ama bu beni ince düşünmekten uzaklaştırmıyor. Hatalarımdan hiç ders almıyorum.
Hatalar tekrarlanmak için sanki..🤦♀️
Güzel bir aktivite dimi..😂
Bilmem miii..😂
Tüh.. yakalandım..🙈🤭
Sen de maşallah dedektif gibi olmasaydın..😂
Sayemde, tebrikler..🙄😅
İyi gizlendiğim için dimi..😎😅
Yine öcülü böcülü konuşuyor ya..🙄
Sonuçta o da hayalet sınıfındaaa..😂
Sana sevimli..😂
Hayalet olduğunu değiştirmiyor..😂
Gölge de ürkütücü bir şey..🙄😂