Tuvalet eğitimimi vereyim size şimdi
Önce kağıtla temizlersin
Sonra ıslak tuvalet kağıdıyla iyice temizler kurularsin.
Bence poposunu eliyle temizleyen insanlar uzun tırnaklı insanlardan daha iğrenç
Annem nasıl taharet alıyorsun pis diyor ama yıl 2023 tuvalet kağıdı diye birsey var insan poposuna elini sürer mi üstelik sabunun temizleyemeyecegi kadar çok bakteri var o bölgede. Sizinde aklınıza böyle şeyler geliyor mu görünce 😀😀

Uzun tırnak seviyorum benimde her zaman uzun ama öyle pençe gibi değil normal boyutta. Tırnağı geçte sen bize değil biz sana tuvalet eğitimi verelim midem bulandı 🤮
Tırnaklar doğalsa ve bakımlıysa, güzeldir. Şahsen en dikkat ettiğim şeylerden biri de budur. Takma tırnaklara gelince... Gerçekten iğrençler. Takma tırnak kullanmak, kadınlar arasında uyuşturucu bağımlılığı gibi oldu... 12-13 yaşındaki kızlarda bile takma tırnak görüyorum. O takma tırnakların altından da dipten kesilmiş veya kemirilmiş tırnaklar çıkıyor.
Şöyle de yapabilirsin mesela, önce su acarsin klozetteki fışkıran küçük su yerinden bahsediyorum o xaten iyice temizledikten sonra peceteyle de silersin illa ki elinin değmesine gerek yok.
Ama peçete kullanirsan sadece kararma yapabilir.
Ayrıca uzun tırnak sevilir ya kadınsı gösteriyor bir kadını. Hele se kırmızı oje ise.
İyi de fıskıyeli yer var orayi da elini surmeden kullanabilirsin cahil misin sen?
Yıkamadan tuvalet kağıdı ile silmek kolon kanseri riskini arttirır zararlı bi uygulama. Ve evet tırnaklar mikrop yuvasıdır popon sürmesen de o tırnaklarla yiyeceklere dokunup yeterince mikrobunu alırsın. Pis yani. Bilimsel olarak pis çünkü tırnak içlerini disgince temizleyemezsin
Cevap
53Cevap
Hayır iğrenmem neden iğreneyim
Uzun tırnak ve oje candır can
Ciddiyim uzun tırnak ve oje kullanamayanlar hemen tuvalet derler kırılmıyor mu derler ve kötülemeye kalkışırlar. Kısaca gül geç
benim seninkilerin iki katı falan ve daha sivri. temizliğini yaptıktan sonra hiçbir sorun olmuyor. kimseden de olumsuz dönüş almadım herkes imreniyor. bir şeyi yapamıyorum ama o da bankamatikten karti almak 😁
Cimbiz koy cantana 😀
İğrenmem. İğrenlerin de kendi kişisel sorunları, yapabileceğim bir şey yok. Birileri iğreniyor diye de asla kesmem.
Çok doğru 👍
Tamam da insan zaten poposunu direkt ciplak eliyle silsin diyen yok yine kagit kullaniyorsun su kullaniyon ama genel olarak denilir o bence ne de olsa kagiti tutacan elinde hani o tirnaklarla nasil tutup siliyon ne bilim araya girmek icin bir engel gibi gelebilir sonucta uzun capa gibi ve araya varamadan tirnaklar sayesinde girememis oluyon falan. Ben sahsen dusunmuyor degilim nasil oluyor diye insanin bi tarafina da batar ki bu tirnaklar…
yıl ile taharetin bağlantısını çözemedim eğer sadece tuvalet kağıdı kullanıyorsan pissindir gözümde neyse
tırnaklarımı uzun kullanırım genel olarak ama aşırı titizimdir normalin üstünde temizimdir
Tabiki sadece tuvalet kağıdı asıl oraya elini sürüyorsan pissin o bakteriler temizlenmiyor elden. Önceden insanlar tuvalet kağıdı bulamadıkları için taharet alıyordur muhtemelen 60 sene önce domates bulamiyorduk diyen insan nereden bulsun tuvalet kagidini
Emin ol bu kadar uzun tirnakta popondaki baktetiden daha cok bakteri var üstelik poponla yemek yemiyorsun
Şu söylediğine inanıyor musun bilimsel birsey bu insan dışkısındaki bakterileri sabun öldüremiyor dokunulmaz
Mevzu popo yikamak olunca bilime başvurman hoş fakat bilim diyor ki sadece tuvalet kagıdı kullanmak idrar yolu enfeksiyonu ve bakterilerin hastaliğa sebebiyet vermesi ve mantar hastaliğina sebep olur. Ha bu kadar titizsin ya hani, en basiyi gündelik hayatta kullandiğin para bile o kadar çok bakteri iceriyor ki ve en sevdikleri yer tirnak aralari. Elle bulaşan mikroorganizmalar tifo, kolera, dizanteri de bulaştırıyor bilgin olsun ve yine ayrica popomu titizliğim sebebiyle yikamam ama kepce gibi tirnaklarimla corba karistirirm fikrini savunman da ayri ilginç.
Tamam o zaman her dokunduğun şeyden sonra ellerini yıka 😀 dünyanın ne mikroplu şeylerden bazıları cep telefonu veya bulaşık süngeri her dokunduğun zaman yıkıyor musun elini tek sorun uzun tırnak mi 😀
Alkışlıyorum seni 😃😃 harikasın 👏👏
Pardon ama tuvalet kağıdını nasıl kullandığını anlamadım? Direk kalkıp kağıdı kçına mı sürüyorsun yıkamadan? Yıl 2023 ama tuvalet kağıdı kurulamak için kullanılıyor, tahareti ortadan kaldırmadı yani. Ne pis kokuyosundur sen 🤢🤢
Ben arasını bile sabunlayan, her yemekten sonra bastırarak arasını peçeteyle silen biriyim ama herkes bu kadar özenli olmadığı için ön yargı var.
Aslında hiç hoş görünmüyor, Ayılıp bayılan bir erkeğinde olduğunu sanmıyorum.
Ama nedense o yakışmayan şekli görmek istemiyor Kadınlarıımız.
Tamam da peçete den sonra yikamiyor musun su ile yani ne kadar olursa olsun peçete hiç bir zaman temiz olmaz😊
Peçeteden sonra Peçeteye ıslatıp temizlersin sonra kurularsin tamam
Sen söyleyince bir an düşündüm de 🤢🤢🤢🤮🤮🤮 neyseki taharet musluğu ve tuvalet kağıdı var. Bak yine aklıma geldi aman beeee🤢🤢🤢🤮🤮🤮
nasıl temizlendiğine bağlı. Ayrıntıya girmicem kendim biraz uzatan birisiyim ve dikkat ediyorum
Çok uzun tırnağı hijyenik bulmadiğım için tırnaklarımı çok aşırı uzatmam
Uzun tırnak benim için pislik timsali gibi bir şey
ya o değilde harbiden poponu yıkarken elin değiyor illaki ya papano elinle yıkarsın sonuçta peçeteyle kabasını alırsın suyla yıkayarak temizlersin de bu tırnaklar popiş deliğine batmıyormu veya arasına dışkı gelmiyormu hahha
Buradakilere bakma sen kıskaniyorlar gayet güzel gözüküyor
Kizlar cok sever uzun tirnak bakimi icin oje bile derler dhshdhdj
Sevmem hatta çok uzun tırnaklı biriyse yaptığı yemeği de yiyemem
Böyle temizse iğrenmem. Ben kalemle çok uğraştığım için uğraşamam mesela
Hayır ben seviyorum, bakımlı ve temiz olduktan sonra bir sorun olmaz
Peşece amacı kurulamak içindir taharet alırken önce kabasini peçeytle alırsın sonra suyla yıkar ardından peşecetyle kutular ve işi birirsin ben diksinirim bu arada
Çok uzun evett bi yere kadar uzun tırnak hijyenik değil sürekli dezenfekte edilmesi gerek
Yok tiksinmem daha seksi gelir bana sırtıma tırnaklarını geçirdiğini düşünerek 😉
tuvalet kagidini kurulamak icin kullaniyorum da su ile temizlemeden rahat edebiliyorsan hrlal olsun yani les gibi kokarsin.
guncellemede yazdiginda sacma cunku disarida yemek yapanlar elini sıktıklarin oyle yapiyor. millet karisini parmakliyor o elle yemek yapiyor mesela sende disaridaysan yiyorsun vs. boylr seyleri dusunen yasayamaz.
son olarak temizlikten bagimsiz bu tirnaklar kadinlara yakismiyor.. sirf begeni icin degil kendin seversen yine laf yok.
Tuvalet kağıdı ile mi siliyorsun igrençsinir ya
Su en temizi su ile yikanir üf ne bicim insanlar var ya
Ama arkadaş bize iğrenç diyor. Gtünü yıkamadan nasıl rahat ediyor bunlar? Bunun sorusundan sonra bir kaç kişi daha benzer soru attı. Tuvalet eğitimi almamış kimse…
takma tırnaklara bi şey diyemem ama kendi tırnağını çoğu kız temiz tutuyo o yüzden bi şey edmiyorum :D
Tuvalet kağıdı ile silmen temizlik değil. Uzun tırnakların temiz olması imkansız bu mantıkla
istersen wolverine gibi tırnaaan olsun.. gt senin.. iyi temizlede nasıl yaparsan yap.. sonrada elleri ve uzantıları tabiii.
Yani doğal olarak insanın aklına geliyor yani peçete var ama yinede sağlıklı değil uzun tırnak
suslu kokana misin sen.. millet b. k atacagina az temiz ol
Aşırı uzun pençe gibi tırnaklar hiç hoş durmuyor
Ne yazık ki son 5 yılda aşırı yayıldı. Çekici görünmekten ziyade irrite ediyor.
Yav bak akıllı konuş bir arkadaş su kullanmıyordu sonunda orada iltihaplanma oldu bir sürü sıkıntı çekti ameliyat v. s!! Annen de haklı!!
Midem bulanmıyor değil..
Temiz olduğu sürece igrenmem ama genel olarak kısa tırnak tercih ediyorum.
hayir igerenmem ama merwk ettigim seyler var da kimseye sormadim
ıyy booklu elleriyle dolanıyo sağda solda 🤢🤮
Saçmalama
Temiz ve bakımlı olduğu sürece bence bir sorun yok
İçim gıcırdadı ya bi hoş oldum gösterme şunu
Temiz olduğu sürece hayır.
Temiz ve bakımlı olması lazım.
Güzel değil, beğenmiyorum.
bakımlıysa sorun yok
Arasında b. k vardır ıyyy
Çok uzun olmasını gerçekten sevmiyorum
Popoya el sürmek ne ya temizlerken djdkdkdkdk taşa sürtün bari daha ilkel olur
Tuvalet kağıdı kurulamak için yine de sen bilirsin
Evet çok net kötü çok çok kötü
Uzun tırnaklı kız o bölgesine eliyle şey yapsa bile iğrenmem nedense karşı cinsten iğrenmiyorum
Farketmez tırnağı olsun yeter
Temiz ve bakımlıysa bir sorun yok
çok uzun olmamak kaydıyla iğrenmem
Bunlar uzun sayılamaz ki
Ben iğrenmiyorum
Uzun tırnak itici bencede :D
Evet maalesef ilk o aklıma geliyor istemsizce
Peçete temizliyor mu yani
Ben çok seviyorum ☺️☺️
Ekler misin
evet iğrenirim
iğrenç bence